Muziek

Vr 6 april 2018
Nieuw Erelid Muziekplein

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Muziekplein van donderdag 29 maart jl. is Wessel Landzaat benoemd tot Erelid.
Wessel, vorig jaar gehuldigd voor zijn 40-jarig jubileum, was als bariton-saxofonist actief muzikant bij Fanfare De Eendracht. 
Daarnaast coördineerde hij sinds de oprichting van Music Home binnen Muziekplein verschillende samenspeelgroepen en had als zodanig ook een belangrijke functie binnen het verenigingsbestuur.
Als enthousiaste geluidstechnicus regelt Wessel bij vele muzikale activiteiten van Muziekplein het geluid, met name bij de Sunday Sessions.
Muziekplein feliciteert Wessel van harte met zijn benoeming.

Do 29 mrt 2018
SLAGWERKCONCERT met Zinvol Geweld en St. Paulus


Percussiegroep Zinvol Geweld geeft op zondag 15 april om 16 uur een optreden naar aanleiding van hun Limburgs kampioenschap en promotie naar de eerste divisie. 

SONY DSC
Voor deze gelegenheid heeft Zinvol Geweld de slagwerkvrienden van St. Paulus uit Roggel uitgenodigd.
Beide slagwerkgroepen spelen zeer gevarieerde percussiemuziek. “Een mix van echte slagwerkmuziek tot moderne pop- en filmmuziek. Daarbij gebruiken we een podium vol met instrumenten en mengen we allerlei muziekstijlen, afwisselend met show- en komische acts” zegt dirigent Sjoerd Ceelen van Zinvol Geweld.
Op zondag 15 april van 16 tot 17.30 uur is de entree gratis 
in De Haammaeker in Neer.

Zo 25 mrt 2018
Aldegundis In Concert

Een theatraal concert in de St. Aldegundiskerk te Buggenum

Een vastberaden meisje, een vastberaden vrouw. Die op haar eigen wijze de wereld met al zijn ijdelheid wil verlaten door het leven van een godgewijd bestaan.

Ze heeft er alles voor over om het ultieme geluk te vinden. De ultieme liefde die niet te vinden is in het aardse bestaan. De dame die licht en verlichting zoekt en brengt.
Laat u meenemen in een theatraal concert. Laat uw zinnen begoochelen door muziek , zang, vertelling en beeld.

Het verhaal van Aldegundis.  Met muziek van Fanfareorkest Excelsior & De Eendracht onder leiding van dirigent Ruud Geelen. Verteld door Barbara De Vries.
Met zangsoliste Marjolein Heijltjes, harpiste Els Denessen en toetsenist Sven Lijssen.

Zaterdag 14 april 2018 om 20.00 uur in de St. Aldegundiskerk te Buggenum.

Organisatie: Muziekplein & Fanfare Excelsior

Za 24 mrt 2018

Zo 18 mrt 2018

Zo 21 jan 2018
Ut nieje broedspaar 2018 van Cv de Eikkaters.
Marian Maas – Theelen en Marcel Peeters (van Peet van An vanne Klomp) zullen dit jaar de aandacht trekken voor de Boerebroelof 2018 in Kessel-eik.

“Gaer nao Naer” winsj uche ein sjoen broelof en veul plezeer !! 

Za 20 jan 2018

Do 11 jan 2018

Zo 26 nov 2017
De kaart verkoop start op 1 december.
Klik op de poster en maak via FB kans op gratis kaarten!!
https://www.facebook.com/LightfieldFestivalNeer/photos/a.932628176790222.1073741828.932064983513208/1466093296777038/?type=3&theater

Vr 17 nov 2017
Speculaasactie voor Music Home
Op 18 november start de jaarlijkse speculaasactie 
van Muziekplein. 

De opbrengst is bestemd voor de muziekprojecten van de kinderen in Music Home. Music Home is de muziekclub voor jongeren die door Muziekplein in Neer is opgericht.


Meer dan 40 vrijwilligers zijn inmiddels druk in de weer met het bakken van onze zelfgemaakte speltspeculaas, die volgens een speciaal recept wordt gemaakt.

Met de ondersteuning van Christine De Echte Bakker en Biologische Tuinderij De Waog wordt onze speculaas elk jaar lekkerder. Wij zijn erg trots op de vele lovende reacties over de kwaliteit van onze speculaas.
Muziekplein bedankt iedereen die ons steunt met deze actie.

Do 2 nov 2017
Óm in te Lieste 1x11 jaor: waat vluugtj de tied.

Waat op eine sjoeane vastelaovesaovendj onger ‘t genot van ein drenkske as ein grap begos, waas  det jaor dao op werkelijkheid. Óm in te Lieste is gebaore. Same mèt ós aanhang, Bas, Ed, Jos en later Niek zeen door de jaore haer ós vasteloavesdruime oet gekomme. 
LVK finalist Om in te lieste uit Neer Red Midden

Eeder jaor waer mèt väöl lol en plezeer mèt z’n alle d’r aan werke om ein sjoean vastelaovesnummer te maake. Waat höbbe wae genaote van alle podiums door hieël Limburg  woea wae mede dankzij uch höbbe mooge stjaon. 

En det wae diverse prieze höbbe moge behaole in Neer en op ut Midde Limburgs Leedjes Festival. Zelfs 6 kieër in de halve finale van het LVK moge sjtaon, woeavan 2 kieër in de finale. 
Truuk kiekendj op al deze geweldige momenten höbbe wae same besjlaote det ut good is gewaes!  Wae gaon dit jaor väör de elfde kieër d’r alles aan daon, en dit kieër same met Bas en Mark, om d’r ein geweldig aafsjiet van te make mèt ozze sjlager “ ‘t Lempke van de keulkas”.  Wae sjloete zoë ‘t bestaon van Óm in te Lieste aaf mèt ein koffer vol onvergaetelike herinneringe die in os vastelaoveshert ein plaetske höbbe gekraege. 

Vastelaovesvrunj bedanktj.
Groetjes Om in te Lieste
Roger en Chantal