Dit bèn Ich

Via deze pagina laten wij u iets dieper kennis maken met personen uit Neer welke op de een of andere manier iets meer bekendheid genieten.

Za 26 september 2020
Bart de Bruijn
Ook Bart stellen we graag persoonlijk aan jullie voor  

“Mijn naam is Bart de Bruijn, ik ben 36 jaar en woon samen met mijn gezin in Neer. Samen met Huub heb ik 
op 1 januari 2019 Derks Verhuur v.o.f. opgericht. Ik werkte hiervoor al vaker op zaterdagen en werd door Huub steeds meer betrokken bij de zoektocht naar nieuwe machines en het maken van afwegingen en keuzes hierin. Daarnaast ging ik vaker met Huub mee naar landbouwmechanisatiebeurzen en tuin- en parkbeurzen.


Ik heb eigenlijk altijd wel raakvlakken met de landbouwsector gehad. 
Werken op de boerderij heb ik in mijn jonge jaren dan ook veel gedaan. 
Op 14-jarige leeftijd heb ik samen met mijn tweelingbroer een Unimog gerestaureerd. Daarna volgden nog veel andere restauraties, met name aan oldtimers. In 2008 studeerde ik af aan de Hogere Technische School (HTS) en koos toen voor een stage bij de Kuhn landbouwmachinefabriek in Geldrop. Na mijn stage heb ik hier 11 jaar gewerkt. Ik begon als constructeur, maar ben doorgestroomd naar projectleider bij de ontwikkeling van landbouwmachines.
Huub en ik delen dezelfde interesses en dat was ook de reden dat ik steeds meer betrokken raakte bij Derks Verhuur wat leidde tot een mooie samenwerking!
Bij Derks Verhuur ben ik dagelijks bezig met diverse werkzaamheden. 
Mijn hoofdwerkzaamheden bestaan uit het verhuren van onze machines en het hierbij geven van uitleg en advies. Daarnaast houd ik me bezig met de in- en verkoop van machines, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, website beheer, marketing en de verkoop van onderdelen. 
Ook administratieve werkzaamheden behoren tot mijn dagelijkse werk.
De diversiteit in werkzaamheden, en zeker ook het nauwe contact met onze klanten, zorgen ervoor dat ik dit werk met veel plezier doe. Het is fijn om voor iedere situatie weer te zoeken naar een creatieve oplossing die passend is voor de betreffende klant. Door het meegeven van de juiste gereedschappen verloopt de klus efficiënt en leuk!
Dit is ook waarmee wij ons in mijn ogen onderscheiden. 
Bij Derks Verhuur gaan we het gesprek aan met de klant en proberen dé oplossing te zoeken die past bij zijn of haar probleem. 
Is het product wat de klant vraagt ook wel echt wat hij of zij nodig heeft? 
Wij adviseren en helpen u graag!
http://www.derksverhuur.nl/
Klik op bovenstaande foto! 
en kijk eens op onze website naar de mogelijkheden: