Bezoekers schrijven maart 2016‎

Do 31 maart 2016

Wo 30 maart 2016

 

Di 29 maart 2016

Ma 28 maart 2016

Za 26 maart 2016

Vr 25 maart 2016

Tijdens MUSIC with PASSION zullen 60 muzikanten voor u musiceren.

Graag stellen wij ook de gastmuzikanten aan u voor. 

Als eerste Rob Reyners. 

In november 2013 ontving hij de EuJazz Young Talent Award. Niet alleen jazz is hem op het lijf geschreven. Hij kan zijn stem dusdanig aanpassen dat deze ook past bij een sfeer van Music with Passion.

Graag stellen wij een volgende gastmuzikante aan u voor: 

Violiste Liesbeth Hendrix.

Liesbeth begon haar vioolstudie aan het conservatorium in Maastricht bij Andrei Serbanescu.Vervolgens studeerde ze bij Dirk Verelst. Na het behalen van de diploma’s docerend musicus en uitvoerend musicus studeerde zij kamermuziek aan het conservatorium in Antwerpen en Maastricht en sloot ook deze studie met succes af. 

Deze muzikale duizendpoot componeert, bespeelt diverse instrumenten en schrijft gedichten. Rob is woonachtig in Heerlen en studeert Jazz Vocals aan het Maastrichtse conservatorium. 

Ze nam deel aan verschillende “masterclasses”bij o.a. Philippe Hirschhorn en Herman Krebbers, Yuri Korchinsky,Henry Raudales en Yuzuko Horigome. Liesbeth werkt als viooldocente aan de muziekschool “Rick” in Weert , Dé Muziekschool Deurne en het CMD in Valkenswaard. Zij speelde in kamermuziekensembles van verschillende samenstelling w.o het FRANCESCO strijkkwartet. Regelmatig werkte zij als freelance violiste in het Limburgs Symfonie Orkest. Ook werkt zij samen met May Rooyakkers in verschillende kleine theaterproducties.

Tevens is zij een van de leden van de groep MEDDAH, die zich bezig houdt met het ontwikkelen en uitvoeren van muziekprojecten op basisscholen.

Liesbeth zal een prachtig nummer ten gehore brengen. Dit onder begeleiding van Fanfare De Eendracht en Fanfare Excelsior o.l.v dirigent Ruud Geelen.

Als derde in de serie gastmuzikanten binnen MUSIC with PASSION stellen we graag aan jullie voor: toetsen-virtuoos Rob Mennen.

In zijn zesde levensjaar is Rob begonnen met pianospelen; als tiener deed hij ervaring op in de HaFaBra-wereld tijdens mijn lidmaatschap aan het Nationaal Jeugd Harmonie Orkest. Ruim vijf jaar was hij werkzaam als klarinettist van dit orkest en heeft hij aan vele radio- en tv-opnames meegewerkt. 

Ook buitenlandse tournees door Spanje, Bulgarije, Duitsland en de VS maakten deel uit van de werkzaamheden.Zijn studie aan het Maastrichts conservatorium, met hoofdvak Schoolmuziek en keuzevak piano (klassiek) sloot hij met Cum Laude af. Daarna is hij zich meer gaan toeleggen op de lichte muziek. Hij was o.a. de vaste toetsenist bij bekende coverband No Tuxedo. 

Als tweede dirigent/pianist was hij verbonden aan diverse koren in geheel Limburg. In de afgelopen jaren is Rob zich meer en meer gaan specialiseren op het gebied van begeleiding van solisten, ensembles maar ook harmonie- en fanfare-orkesten. Tevens is hij nauw betrokken bij de muzikale productie van verschillende schoolmusicals en -uitvoeringen, waaronder Grease, Kruimeltje en het Euro-Songfestival. Vocalisten/Musici waar hij mee samenwerk of samengewerkt heb zijn o.a. Maurice Hermans, Paul de Leeuw, Cor Bakker, Tamara Hoekwater, Chaira Borderslee, Adrei Lugovski, Joep Reijnen, Nastasia, Bart Kaell, Mario Feltman, Dewi, Joes Boonen, Schintaler, Lori Spee, Jack Vinders, Gé Reinders, Ben Verdellen, Beppie Kraft, Treble, Suzan Seegers, Renee van Wegberg, Anita Meijer, Karin Bloemen, Brigitte Heitzer, Martin Hurkens, Laura Lynn, Christof en Lindsay, Jan Vayne, Sophie Velthuizen, Ben Cramer, Desiree Manders, Pussycat, Gé Titulaer, Stef Bos, Arwin van der Kluft, Joke van der Hoek, Joep Reijnen, Fanny Drenthe, Geralt van Gemert, Linda Smeets, en René Schuman en Angel Eye. Door al deze ervaringen mag hij zich zeker specialist noemen in muzikale begeleiding.

Het toetsenspel van Rob zal uw zeker niet ontgaan tijdens uw bezoek aan MUSIC with PASSION op zondag 27 maart in Neerse kerk.

Als 4de in de rij van gastmuzikanten stellen wij aan u voor, vocaliste Heidi Pittie.

Heidi is geboren op 21 november 1975, woont in Beek en moeder van een elfjarige zoon Luc en een zevenjarige oude dochter Fiene.

Heidi komt uit een muzikale familie (vader Hub Pittie en broer Pascal Pittie zijn bekend in de nationale en internationale muziekwereld).Zelf is ze als vijfjarig kind begonnen met zingen bij Jeugdkoor Cantarella uit Neerbeek. 

Veertien jaar later is ze solozang gaan studeren aan het Maastrichts conservatorium.

Na haar afstuderen is ze via Opera Zuid in Maastricht en De Nederlandse Opera in Amsterdam terechtgekomen bij het ensemble van Het Straussorkest van Andre Rieu.

Hier heeft ze acht jaar lang met veel plezier en passie gezongen en over de hele wereld gereisd.

Op dit moment zingt Heidi bij stichting Erato Muzikaal Contact en is dirigente van het a capella koor Emotion uit Elsloo. Daarnaast geeft Heidi nog muzieklessen bij muziekschool Kumulus in Maastricht en zingt ze als gastsoliste in de Euregio.

Als laatste in de serie gasten van MUSIC with PASSION stellen wij aan u voor, Emile Geelen. 

In de regio bij velen geen onbekend persoon. 

"Na voeding, onderdak en gezelschap zijn verhalen dat wat we het meest nodig hebben in de wereld."

Emile beheerst de kunst om het 2000 jaar oude verhaal, met woorden weer tot leven te brengen.Een passend citaat van de gedachte van schrijver Philip Pullman 

Do 24 maart 2016

    

Aangezien de BUNNY eerder als gepland bij CAFÉ OTJE langskomt,

namelijk zaterdag avond inplaats van maandag.

Zijn wij maandag helaas gesloten. 

Wel heeft de BUNNY een leuke flugel actie!!

Namelijk VINDT de GOUDEN FLUGEL in de Café 

in ruil voor een DOOS FLUGEL!!!

Di 22 maart 2016

Ma 21 maart 2016

Zo 20 maart 2016

Za 19 maart 2016

Vr 18 maart 2016

Do 17 maart 2016

Wo 16 maart 2016

Di 15 maart 2016

Ma 14 maart 2016

Zo 13 maart 2016

30 April 2016: Alternatief Naers Sjöttersfieëst

Op zaterdag 30 april organiseren de Bussen-Schutten het Alternatief Naers Sjöttersfieëst (A.N.S.) op het evenemententerrein in Neer. Na de succesvolle organisatie van schutterij St. Sebastianus in 2007 zijn het dit keer de Bussen-Schutten die het A.N.S. in het weekend van hun Dekenaal Schuttersfeest organiseren.

Deelnemen aan het Alternatief Naers Sjöttersfieëst? Geef je als vriendengroep, bedrijf, vereniging, familie of andere groep op met je eigen schutterij, waarbij jullie zelf een naam bedenken en zorgen voor de aankleding van de schutterij. De schutterij bestaat uit minimaal 8 personen en bestaat onder andere uit de commandant, vaandeldrager, koningspaar, muzikant(en) en schutters.

Aanvang van het A.N.S. is 14:30 uur, waarna om 15:00 uur gestart wordt met een optocht op het evenemententerrein. Hierbij worden de schutterijen beoordeeld op verschillende onderdelen. Om 16.15 uur starten de officiële bijwedstrijden met 6-tal schieten en koningschieten. Vervolgens beginnen rond 17.45 uur de alternatieve bijwedstrijden waarbij de schutterijen het tegen elkaar opnemen met spellen als de Alternatieve Exercitieoefening en het koningindragen.

Na afloop van de alternatieve bijwedstrijden begint de live muziek in de tent door feestbandSperrStunde (het alter ego van Sjloetingstied) die garant zal staan voor een echte schutterssfeer en die uitsluitend wordt onderbroken voor de prijsuitreiking en huldiging van de beste alternatieve schutterij.Voor meer informatie en het opgaveformulier: www.bussen-schutten.nl/ans

Opgeven vóór 1 april.

Za 12 maart 2016

Vr 11 maart 2016

Do 10 maart 2016

Laat een spontane fotoreportage maken van uw communicant bij ElkeS Fotografische Vormgeving.

Red: Elke heeft ons van de vastelaoves activiteiten met volle teugen laten genieten na de activiteit via haar foto’s.OOK via haar onderstaand bericht weet u wat u mag verwachten van Elke !! 

Elke SUCCES!!

Ik maak reportages op locatie of in de fotostudio bij mij aan huis.

Tevens kan ik voor u de uitnodigingen en/of bedankkaarten ontwerpen.

Voor meer informatie of andere vragen kunt u altijd contact opnemen. 

ElkeS Fotografische Vormgeving

Elke Sijben

06-1735194 

info@elkesfotografie.nl

Di 08 maart 2016

Ma 07 maart 2016

Vandaag doon Erik Seuren en Huub Derks, 

weer mèt aan de Einzelgengers optocht in Rimburg. 

De optocht weûrtj live oëtgezonde op L1 tillevisie en begintj ôm 2 oor. 

Kieke dus! 

Zo 06 maart 2016

     

(Dees fotoos zeen van veûrig Jaor)

Gaer nao Naer winsj Erik en Huub veul succes en plezeer !!!!

Za 05 maart 2016

                           

Halfvasten 2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do 03 maart 2016

Boerenbond Neer is op zoek naar een nieuwe collega!

Wij zoeken een winkelmedewerker voor gemiddeld 24 uur per week in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort contractverlenging tot de mogelijkheden.

De functie

Je adviseert en verleent service aan de klanten, je zoekt naar verkoopkansen in de winkel en zorgt voor daadwerkelijke verkoop. Ook onderhoudt je de artikelgroepen en breng je acties op de  juiste wijze onder de aandacht. Samen met je collega’s houd je de winkel schoon en opgeruimd. Je verzorgt een deel van de goederenbestellingen, regelt de ontvangst, controle en registratie van binnengekomen leveringen en zorgt voor gevulde schappen. Je bent tevens inzetbaar achter de kassa.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een (V)MBO diploma op niveau 2/3 in een commerciële richting of richting detailhandel, Of je volgt op dit moment een BBL-opleiding in die richting. Je hebt aantoonbare affiniteit met klussen, tuin en dier. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht. Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckdiploma.

Wat hebben we jou te bieden?

Een afwisselende en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en een marktconform salaris.

Reageren

Herken jij je in genoemd profiel en ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 16 maart as. naar info@boerenbondneer.nl. Mocht je nadere informatie willen dan kun je contact opnemen met Truus Klaessen van de Boerenbond Neer, tel. 0475-591363.

Wo 02 maart 2016

Di 01 maart 2016

EEN NIEUWE WINKEL IN NEER!

Vanaf VANDAAG 1 maart

Hé pssst… WE GAAN VANDAAG OPEN!

Als je het geheime wachtwoord fluistert aan de kassa, 

dan krijg je (bij minimale besteding van € 10,-) gratis een pakje wierook!

 Geldig t/m zaterdag 5 maart.

Het geheime wachtwoord is…. BOEDDHA. Tegen niemand zeggen… 

Een nieuwe vriend van Gaer nao Naer!

Vanaf 1 maart a.s. hebben we weer een nieuwe winkel in Neer erbij

        met de naam MET LIEFDE GEMAAKT.

klik hierboven voor hun website !

Ze verkopen er leuke kado-artikelen.O.a. natuurlijke thee, geurproducten zoals wierook,  geursprays, chocolade zonder suiker en nog veel meer. De winkel wordt gerund door Jiri Verstraaten en zijn vrouw. Jiri is geboren in Roermond, maar heeft lange tijd in de Randstad gewoond.Sinds enkele jaren zijn ze weer terug in Limburg waar het heel goed bevalt.HANDGEMAAKT EN FAIRTRADE

In de kadowinkel worden veel producten zelf met de hand gemaakt. Ze zijn het enige bedrijf in heel Europa die wierook rolt op de traditionele manier. Alle producten zijn natuurlijk en zonder chemische toevoegingen. 

Ook wordt er veel met Fair Trade gewerkt. Vanaf 1 maart bent u van harte welkom om te komen kijken op de Napoleonsweg 70 in Neer.Ze zijn te vinden in het linkerdeel waar de Actiehal is gevestigd, tegenover de Boerenbond.

Hieronder ziet u de openingstijden van de winkel: 

Maandag: 9.00 - 17.00Dinsdag: 9.00 - 17.00Woensdag: 9.00 - 17.00Donderdag: 9.00 - 17.00Vrijdag: 9.00 - 17.00Zaterdag: 9.00 - 16.00

15% KORTING!

Om te vieren dat ze vanaf 1 maart hun deuren openen, krijgt u 15% korting van 1 t/m 4 maart en op vertoon van de kortingsbon die u hier kunt printen. 

Like ons op facebook en u krijgt regelmatig leuke aanbiedingen en acties:https://www.facebook.com/metliefdegemaakt.nl