Bezoekers schrijven maart 2017

Vr 31 maart 2017

Wat doe je op een Billen & Bubbeling Night ? Dansen natuurlijk! 

Dit gaan we dan ook zeker doen op de dansvloer die VANDAAG , 31 maart aanwezig zal zijn bij Café Otje!

                                 

Do 30 maart 2017

Tweede editie Lightfield Festival op 5 en 6 mei in Neer

Nadat vorig jaar Rowwen Heze de publiekstrekker was heeft de organisatie van Lightfield Festival er dit jaar voor gekozen om op twee dagen meerdere bekende acts te boeken.  Het festival wil de komende jaren door groeien naar een vaste waarde op de festivalkalender van het zuiden en duizenden bezoekers per dag trekken. Organisatoren Erwin Derikx en Bas Keltjens : “We blijven de koers van een familie en feest-festival volgen. Dit betekend gezellige en toegankelijke artiesten voor jong en oud.”

Op vrijdag 5 mei begint het festival in een kleinere setting met een concert van Dutch Eagles. Deze volgens vele beste coverband van ons land speelt normaalgesproken veelal in uitverkochte theaters. Enkele keren per jaar maken ze een uitzondering en spelen ze in een lossere setting waar de mensen staand met een biertje naar het optreden kunnen kijken. Zoals de naam al zegt speelt Dutch Eagles het werk van de wereldberoemde Eagles tot in de puntjes na. Een must see voor alle oudere jongeren. Na afloop van het 2 uur durende concert zal Fever of Life uit Montfort de zaak nog even goed los schudden.

Zaterdag 6 mei trapt het festival al om 18 uur af en zullen vele bekende acts de revue passeren. Een greep uit de line-up: Memphis Maniacs, Beck & Bauer, Paul Elstak, BZB, Janse Bagge Bend, Mike Kanders,Basje Verhagen, Dansado & de feestneger en de Local Heroes Joep, Kay en Eva.. Verdeeld over twee areas is er voor jong en oud van alles te zien. De presentatie is in handen van Ospelnaar Bas Poels . Kinderen tot 15 jaar kunnen kaarten kopen tegen gereduceerd tarief. Erwin en Bas hierover: “We willen een echt familiefestival zijn. Jong en oud is welkom tijdens de zaterdag van Lightfield Festival.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Spar Kuijpers in Neer 

en via www.lightfieldfestival.nl

Wo 29 maart 2017

Di 28 maart 2017

                                   

Zo 26 maart 2017

Reclameborden, siervelgen, een plastic krat, blikjes, bekertjes, flesjes, sigarettenpakjes... Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden in de wegberm.

Gisteren, zaterdag 25 maart, was het Nationale Opschoondag. Vanuit het project Schone Maas / Leudal aan de Maas wordt in Neer o.a. namens de Imkervereniging Roer- en Leudal deelgenomen aan deze actie. 

Vandaag is het halfvasten, er kan weer gezongen worden 

"... ein dörpke klein en SJOEAN."

Laten we er nu met zijn allen voor zorgen dat het dat ook blijft. 

Za 25 maart 2017

                

Bijzonder is dat een aantal leerlingen van het Nt2 Mundium College uit Roermond op eigen initiatief kwamen meehelpen. Mede dankzij de belangeloze inzet van een paar jongens uit Eritrea is Neer weer wat schoner geworden!  

                      

Vr 24 maart 2017

Het was weer een geweldig zondagmiddagje bij Maneslust in Neer, waar het muzikale talent de muren bijna uit zijn voegen liet barsten met de nummers die gespeeld werden tijdens de tweede Sunday Sessions. 

Jong en oud betrad het podium om hun muzikale kunsten te tonen aan een vol cafe, dat daardoor kon genieten met volle teugen van de hoge kwaliteit die neergezet werd door de muzikanten. Met andere woorden, als je er niet bij was, yep, dan heb je iets gemist. Maar niet getreurd, 23 april staat de volgende sessie alweer op de agenda, dus zorg dat je oren gesmeerd zijn tegen die tijd en de muzikale vreugde tot een hoogtepunt is gevuld, dan kunnen we je garanderen dat je een geweldige middag gaat beleven!...Oh ja, bespeel je stiekem al heel lang een instrument, of heel in het kort in het openbaar, schroom dan niet en neem contact op via deze pagina als je je talenten ook graag eens wil tentoonstellen aan een enthousiast publiek!

 

Klik voor meer foto’s hierboven !

Do 23 maart 2017

Wo 22 maart 2017

Aanstaande zaterdag @ Cafe Otje: Halfvasten Apres Ski Party! 

De Flugel dames zullen aanwezig zijn en bij aankoop van een ski met 12 shotjes, betaal je er maar 10!

Onze winactie..... Zin in een doos vol met Flugel aanstaande zaterdag? Wie weet ben jij de winnaar! Wat moet je doen? Like Cafe Otje, like dit bericht en deel dit bericht. Zaterdag maken we de winnaar bekend! De doos met Flugel is zaterdag tijdens de Halfvasten Apres Ski Party op te halen.

Klik op de poster voor FB pagina van Otje!

See you on saturdayyyy @ Otje

Di 21 maart 2017

Komende zaterdag: ROCK NIGHT in het café! 

DJ Tinus zorgt voor de allerbeste Rock hits!

Ma 20 maart 2017

Music with Passion 2017. Een nieuw verhaal. Een nieuwe vertoning. 

Nu met Maria Magdalena.

Het jaarlijkse theatrale passieconcert in de St. Martinuskerk in Neer. 

In een traditie van jaren hoorden wij het authentieke lijdensverhaal van Jezus uit de bijbel. Het verhaal der verhalen in woord en muziek. In deze nieuwe versie is Maria Magdalena aan het woord. Zij was getuige van de kruisiging van Jezus. Music with Passion 2017 verhaalt van hetgeen zij ziet, hetgeen zij voelt en hetgeen zij denkt.

Zo 19 maart 2017

De Studiegroep Leudal vertoont de film over de bouw van de voormalige Maascentrale PLEM voor een derde keer. Dit vanwege de enorme belangstelling, die bleek tijdens de vorige vertoningen van deze film.De film is nogmaals te zien op zondag 19 maart, vanaf 14.00 uur in het Bezoekerscentrum Leudal aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Hiërarchie

De film geeft een bijzonder goed tijdsbeeld van een industriële ontwikkeling in onze omgeving.

Ook geeft de film een goed beeld van de arbeidsomstandigheden van de bouwvakkers en hun hiërarchische positie ten opzichte van hun superieuren. Entree op 19 maart kost slechts 2 euro, kinderen tot 12 jaar en donateurs van de Studiegroep kunnen gratis naar binnen.

Za 18 maart 2017

MORGEN de 2e editie van de sunday sessions in Cafe maneslust Biej Mieke.

Meer dan 20 muzikanten uit Neer en omstreken gaan hun muzikale kunsten ten gehore brengen.

Lijkt het je trouwens leuk om je op die manier ook een keer als muzikant  te presenteren aan het publiek, schroom dan niet en geef je snel op voor 3e edititie van de Sunday Sessions die plaats zal vinden op zondag 23 april. En uiteraard is al het muzikaal minnend en/of gezellig publiek ook van harte welkom, zodat we er samen een leuk feestje van kunnen maken.

Artiesten die op een sublieme wijze gecoverd worden zij o.a

Police, Ed Sheeran, John Mayer, daviv bowie, tom petty, bad company,buffalo tom, foo fighters, the cure, therapy, billy idol, chuck berry, neil young, kiss, pearl jam, ryan adams, bob dylan.

Vr 17 maart 2017

DJ Lank XL komt terug naar Café Sjaen - Discobar Toedem.. 

Tijdens het Oktoberfest bij Sjaen zette hij de hele tent op z'n kop.. 

GRATIS ENTREE

TOEGANG VANAF 16 JAAR

OPEN 21.30 UUR

Do 16 maart 2017

Op zaterdag 18 maart gaan we dit gewoon keihard weer doen! 

Crazy Party Night met Lank XL! 

                                   

Wo 15 maart 2017

A.s. zondag de 2e editie van de sunday sessions in Cafe maneslust Biej Mieke.

Meer dan 20 muzikanten uit Neer en omstreken gaan hun muzikale kunsten ten gehore brengen.

Lijkt het je trouwens leuk om je op die manier ook een keer als muzikant  te presenteren aan het publiek, schroom dan niet en geef je snel op voor 3e edititie van de Sunday Sessions die plaats zal vinden op zondag 23 april. En uiteraard is al het muzikaal minnend en/of gezellig publiek ook van harte welkom, zodat we er samen een leuk feestje van kunnen maken.

Artiesten die op een sublieme wijze gecoverd worden zij o.a

Police, Ed Sheeran, John Mayer, daviv bowie, tom petty, bad company,buffalo tom, foo fighters, the cure, therapy, billy idol, chuck berry, neil young, kiss, pearl jam, ryan adams, bob dylan

Di 14 maart 2017

Steun KinderVakantieWerk Neer en help ons te gekke activiteiten te organiseren voor de Neerse schooljeugd.

 

Van maandag 13 maart t/m zondag 26 maart kan elk lid van de RABOBANK wederom vijf stemmen uitbrengen op verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Er kunnen maximaal 2 stemmen per vereniging uitgebracht worden. Bent u niet in de gelegenheid om te kunnen stemmen, geef dan de stemkaart aan een bestuurslid, die voor u zal stemmen. Laat vooral uw stem niet verloren gaan, de verdeling van de € 200.000 vindt plaats onder de uit gebrachte stemmen. 

Wij rekenen op uw steun.

Ma 13 maart 2017

Heb je al gestemd op onze club? Laat je stem niet verloren gaan, hij is geld waard! Beslis mee en ga naar www.rabobank.nl/pml.

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne duurt nog tot en met 26 maart!

*******************************************

Seniorenvereniging Neer.

Rabobank Clubkascampagne.

Rabobank leden hebben inmiddels de stemcode ontvangen.

Zo 12 maart 2017

Feestliefhebbers opgelet! 25 maart: HALFVASTEN APRES SKI PARTY @ OTJE 

met DJ Pascal & de party crew. 

De Flugel dames zullen weer langsgaan met Flugel gadgets en we hebben leuke Flugel acties!

See you @ Otje 

Za 11 maart 2017

VANDAAG organiseren we een 90's party met verlichte  dansvloer in het café. 

Trek je dansschoenen maar uit de kast, 

want dit feestje wil je niet missen.

Toegang in het café vanaf 21 jaar. 

DJ Tinus, aanvang 21.00 uur!

Vr 10 maart 2017

Do 09 maart 2017

Wo 08 maart 2017

Cécile HillenRitueelbegeleider en voorganger

Ik heb de nodige jaren in Neer mogen wonen , waar ik voor veel mensen geen onbekende was/ben.

Veel aandacht heb ik in Neer gegeven aan vrijwilligerswerk op de basisschool , inzet voor KVW Neer en de nodige werkzaamheden in / voor de kerk.

Ook herkennen jullie mij als moeder 

van Onno , Eelco en Rutger van Knippenberg.

Ook hier op “Gaer nao Naer” wil ik me graag verder presenteren.

Geboren in 1955 te St.Odiliënberg. Kontakten in verpleeghuizen en hospice's. Netwerk wat betreft muziek, kunstenaars, bloemsierkunst, dichter/schrijvers. Voorliefde voor het zelf schrijven van teksten en gedichten. Deze teksten en gedichten, indien gewenst, ook door mij geschreven in het Limburgs dialect of andere talen. Post-HBO diploma ritueelbegeleider bij afscheid, behaald in 2005. In deze rol kan ik uw troostengel zijn.

Wat ik voor u kan betekenen

Vooraf

Als ritueel begeleider kan ik u ontzorgen en samen zoeken naar een passende typering van de overledene. Hierbij gebruik makend van rituelen, symbolen vanuit creativiteit, inspiratie en spiritualiteit. Wanneer u weet dat u binnen afzienbare tijd zult overlijden, wilt u misschien van tevoren al een persoonlijke invulling hieraan geven.

Heeft u wensen met betrekking tot uw uitvaart maar vindt u het moeilijk om daar vorm aan te geven dan kan ik u daarin adviseren en uiterst discreet met uw wensen omgaan en dit samen met u vastleggen. Mensen zijn tegenwoordig steeds bewuster bezig om het persoonlijk aspect tot uiting te laten komen in een afscheid.

Tijdens

Als ritueel begeleider kan ik het volgende voor u betekenen:

• Samen op zoek gaan naar het persoonlijk symbool van de overledene en dit als rode draad in het afscheid tot uiting laten komen.

• Het aanreiken van passende teksten, gedichten, muziek (ook live) en andere creatieve ideeën.

• Indien gewenst een overweging of een in memoriam schrijven en uitspreken.

• Zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen, mits het binnen het tijdsbestek van overlijden en afscheid te realiseren is.

• Een evaluatiegesprek enige weken na het afscheid met de nabestaanden.

• Advies bij de rouwverwerking en doorverwijzing naar de juiste instanties.

• Vrijblijvend advies vóór uw overlijden, over de mogelijkheden die ik u als ritueelbegeleider kan aanbieden, met alle respect voor uw wensen

Nazorg

Niet alleen het begeleiden naar een afscheidsdienst kan ik voor u verzorgen, u kunt ook een beroep op mij doen voor:

• Een ceremonie bij het verstrooien of bijzetten van de as

• Een herdenking op de sterfdag van uw dierbare

• Het maken van de teksten voor de rouwbrief en het gedachtenisprentje

• Het verzorgen van lezingen of presentaties

• Advies en begeleiding bij het zoeken naar een uniek gedenkmonument,urnen, sieraden die als rode draad door blijven lopen in het hele afscheid. Hierbij moet u denken aan de tekst van de dienst, de rouwbrief, het gedachtenisprentje en daarna kunt u dit terug laten komen in het gedenkmonument, urn of sieraad.

 

• Bij het verlies van een dierbare collega is het vaak heel moeilijk hoe daar mee om te gaan. Ook na het afscheid blijft er die lege plek en zo heel veel vragen. Vaak is er geen tijd meer om daar samen over te praten. Zelf heb ik dit aan den lijve ervaren en gezien als een groot gemis. Graag ondersteun ik u en uw bedrijf daarin om het verdriet van medewerkers een plek te kunnen geven met een invulling die bij alle partijen past.

Wilt u in contact komen met Cécile?Klik dan hiernaast voor haar website!

Di 07 maart 2017

Komende zaterdag organiseren we een 90's party met verlichtedansvloer in het café. Trek je dansschoenen maar uit de kast, want  dit feestje wil je niet missen.

Toegang in het café vanaf 21 jaar. DJ Tinus, aanvang 21.00 uur!

 

Ma 06 maart 2017

Zo 05 maart 2017

Za 04 maart 2017

Vr 03 maart 2017

Voor de liefhebbers die nog niet genoeg carnaval hebben gevierd.... aanstaande zaterdag broatworst sjille! :) 

AANSTAANDE ZATERDAG (morgen): BROATWORST SJILLE MET DJ PASCAL

See you @ Otje!

Do 02 maart 2017