Bezoekers schrijven november 2013

29 nov 2013

De Zonnebloemafdeling Neer  zoekt dringend versterking voor haar vrijwilligers

De Zonnebloem is met ruim 43000 vrijwilligers een van de grootste landelijke vrijwilligers organisaties. De vrijwilligers leveren een bijdrage aan het bestrijden van eenzaamheid van mensen, die door ziekte, handicap of ouderdom, lichamelijke beperkingen hebben. De behoefte aan nieuwe vrijwilligers is groot. Dit heeft te maken met het toenemende aantal ouderen, dat zelfstandig blijft wonen en de hogere levensverwachting van jongeren met een ernstige ziekte of handicap. Ook is er een trend van een terugtredende overheid, met als gevolg een toenemend beroep op vrijwilligerszorg. Vrijwilligers doen hun werk niet alleen om anderen te helpen, maar ook omdat ze het leuk vinden, om de sociale contacten en de zinvolle besteding van hun vrije tijd.

De Zonnebloem heeft haar vrijwilligers veel te bieden:

-         De Zonnebloem biedt een legio aan inzetgebieden voor de vrijwilligers en dan hebben wij het over bestuurs/bezoekvrijwilligers, begeleiders van dagactiviteiten en vakanties, maar ook vrijwilligers voor kortlopende projecten.

-         De Zonnebloemvrijwilliger kan zijn tijd flexibel indelen. Dus ook met een drukke baan en een paar vrije uren in de maand is vrijwilligerswerk mogelijk.

-         De Zonnebloem zorgt voor goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een uitgebreid cursus aanbod.

In de regio Leudal van de Zonnebloem zijn 9 afdelingen actief, waaronder de goed functionerende afdeling Neer. In Neer is door omstandigheden, niet alleen een tekort aan bezoeksvrijwilligers en begeleiders van dagactiviteiten, maar ook aan bestuursvrijwilligers. De invulling van de vacante vrijwilligers functies is afhankelijk van uw interesse/kennisgebied en wordt in goed overleg met het zittende bestuur bepaald.

Is uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met Anjo Timmermans, voorzitter Zonnebloem afdeling Neer.( har.anjo@home.nl) 0475 597464

28 nov 2013

Gerarduskalender uit Wittem

een mooie dagkalender met op de voorkant elke dag een spreuk

en op de achterkant: moppen, gedichten, bezinnigsteksten en  puzzels.

 de prijs is  6,50 dit is inclusief schild voor op te hangen.

hij is te koop bij anita cox, gerhegge 2

tel: 594540 of 0630196103

alvast bedankt

groetjes

27 nov 2013

26 nov 2013

                                                                               

Lezing bij Oos Naer over grootgrondbezit tussen 1850 en 1950 in het noordelijk deel van de gemeente Leudal

Als de broeders van Onze Lieve Vrouw van Zeven Smarten in 1852 op de Heibloem starten met een landbouwkolonie, volgen in rap tempo binnen het gebied diverse aankopen waardoor rond 1900 meer als 50% van het gebied in handen is van grootgrondbezitters.   Deze aankopen veroorzaken versnelde ontginning van het gebied en  ontwikkeling van landbouw en bosbouw.           Als ruim een eeuw later de mijnbouw verdwijnt  en de kloosters in zwaar weer komen, ontstaan uit het grootgrondbezit diverse boerenbedrijven. De voormalige bossen komen grotendeels in handen van Staatsbosbeheer en andere terrein beherende organisaties. Het resultaat daarvan is dat na de Ruilverkaveling Midden-Limburg een aantal levensvatbare agrarische bedrijven overblijft en het gebied rijk gezegend is met natuur.     Na ruim een eeuw is het grootgrondbezit in het gebied vrijwel verdwenen en kan de bezoekende toerist zijn rust in de natuur zoeken. Alleen al in de omgeving van de Heibloem liggen circa 800 hectaren natuurgebied die de moeite waard zijn om te voet, per fiets of anderszins te doorkruisen.

De lezing wordt gegeven op woensdag 27 november door Jan Verkennis uit Heibloem en vind plaats ,,In den Haammaeker,, in Neer en begint om 20.00 uur 

25 nov 2013

Aan de bewoners van Neer

Nieuwe wijze van collectes Goede Doelen

 

Beste inwoners van Neer,

In navolging van andere plaatsen in Nederland, waaronder Heythuysen, Haelen, Buggenum en Nunhem, hebben wij onlangs het idee opgevat om ook in Neer te komen tot één Goede Doelen Collecte. De diverse collecte coördinatoren zijn dan ook op verzoek van Dorpsoverleg Neer bij elkaar gekomen om dit voor te bereiden.

Eén collecte heeft tot voordeel dat de u slechts eenmaal bezoek van een collectant krijgt in plaats van tien. Daarnaast zijn het vaak dezelfde collectanten die voor meerdere doelen collecteren. Voor hen wordt het aantal collectes dus ook drastisch verminderd. Om deze redenen hebben de collectecoördinatoren uit Neer besloten hun krachten te bundelen om tot een grootscheepse collecte te komen Deze noemen we de “Week van de goede Doelen” en wordt voor het eerst gehouden in 2014 en wel in de week van 19 mei tot en met 24 mei 2014

De deelnemende fondsen zijn (tussen haakjes de huidige collectecoördinatoren):

Reumafonds: (nog niet bekend), Hartstichting: (Wim Becks), Kankerbestrijding: (Annemiek Tobben), Longfonds: (Fred Waegemans), Alzheimer Nederland: (Vic Pennings), Brandwondenstichting: (Fred Waegemans), Nierstichting: (Petra Triepels), Diabetisch fonds (Petra Triepels), Maag, Lever en Darmstichting: (Jan Verheijen), Prinses Beatrix Spierfonds: (Piet Reijnders), Nationaal MS fonds (Tilly Kierkels).

Bent u coördinator van een Goede Doelen collecte in Neer die hierboven niet staat genoemd en wenst  u aan deze gezamenlijke collecte deel te nemen, laat dit dan aan een van bovengenoemde personen weten.

Voorafgaand aan de “Week van de Goede Doelen” ontvangt u een collectezakje en een intekenlijst. Op deze intekenlijst staan alle Goede Doelen genoemd met daarachter een vakje waarin u kunt aangegeven hoeveel u aan welk doel wenst te geven. Wenst u aan alle collectes € 1,- te doneren dan doet u 11 X € 1,- = € 11,- in het collectezakje. U bepaalt dus hoeveel en aan welk doel u uw donatie wenst te geven.  Indien u alleen geld in het zakje doet maar het intekenformulier niet invult, zal de organisatie het bedrag gelijk over alle doelen verdelen.

Als gezamenlijke coördinatoren zien wij erop toe dat alle gelden conform uw wensen op de juiste plek terecht komen

Wij hopen dat de inwoners van Neer dit initiatief goed zullen ontvangen en met gulle gift de doelen blijven ondersteunen.

De gezamenlijke coördinatoren vormen een werkgroep onder stichting Dorpsoverleg Neer. Op deze wijze is er sprake van een juridische rechtsvorm die voor deze actie noodzakelijk is.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en toekomstige gift.

De gezamenlijke collectecoördinatoren.

 

24 nov 2013

 Leuk dat u het wilt plaatsen, waarvoor dank. Wie weet zijn er nog mensen in Neer die het niet te ver vinden om naar Grevenbicht te rijden voor een creatieve avond bij een oud Neerse.

 Workshopprogramma Kerst 2013

Atelier Wendelyn

 

Deze periode staan er 2 verschillende workshops op het programma. De eerste is de zilverkleiworkshop. Voor de meesten wellicht bekend, maar voor degenen die onbekend zijn met zilverklei even een korte introductie. Zilverklei is een kneedbaar zilver, waarmee je in 1 avond al een mooi sieraad, bv een hanger, ring of oorbellen, kunt maken van echt zilver.

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 3 december en donderdag 12 december 2013 van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. De prijs voor deze workshop bedraagt €50,-. Dit inclusief 10 gram zilverklei (voldoende voor een ring, hanger of oorbellen), koffie, thee en wat lekkers. Verder zijn er uiteraard voldoende voorbeelden aanwezig en als je vooraf al inspiratie wilt opdoen, zoek dan op internet onder zilverklei of Art Clay Silver.

Voor de feestdagen heb je dan een uniek eigen gemaakt sieraad!

De tweede workshop is een superzachte witte kerstkrans van ongeveer 30-35 cm doorsnee. In deze krans wordt verlichting verwerkt (op batterijen excl.) en indien gewenst kun je hem afwerken met deco in bv goud of zilver en de krans zelf kun je ook in bv goud en zilver afwerken. Van deze krans zul je jaren plezier hebben. Je kunt hem uiteraard ophangen, maar ook om een windlicht is hij erg mooi.

Deze workshop vindt plaats op maandag 9 december en woensdag 18 december van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. De prijs voor deze workshop is €22,50. Dit is inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers.

 

Als je interesse in een van deze workshops hebt, geef je dan op via een mailtje naar atelierwendelyn@gmail.com of bel naar 06-51377298

Groetjes van

Wendy Wetzels

Atelier Wendelyn

Raadhuisstraat 21

6127 BK Grevenbicht

atelierwendelyn@gmail.com

tel: 0651377298

22 nov 2013

Sint heeft nog 2 extra koopzondagen de tijd 

om zijn cadeaus bij ons te kopen.

 

Deze week kunt U de voordeel bon nog

bij ons inleveren voor een Big Shopper vol verse producten.

21 nov 2013

Wij zoeken op korte termijn een spontane meid die graag in de horeca wil werken .

Leeftijd vanaf 16 jaar .

Werktijden zijn zeer afwisselend,je dient er wel rekening mee te houden dat dit regelmatig in het weekend is.

Lijkt het je leuk om in een gemotiveerd en enthousiast team te werken kom dan even aan en dan maken we een afspraak voor een gesprek en meer informatie.

Geert en Mieke

20 nov 2013

19 nov 2013

         Uitnodiging Naers kampioenschap 2014

Voor alle mensen die spannende en uitdagende beugelpartijen willen spelen tegen familie, vrienden, buren, collega’s en andere dorpsgenoten. We hebben voor jullie voor de zesde keer het Naers kampioenschap voor niet-beugelaars. Wie wil de opvolger worden van het koppel Wim Jeurninck en Paul Hinssen. Al zullen de mannen van “Draan wie verkes Wullem” de titel het liefst binnen hun vriendengroep willen houden.Verzin een leuke teamnaam en geef je op met z’n tweeën. Daag je vrienden, vriendinnen uit. Maak er een weddenschap van... Om mee te doen mag je dus niet lid zijn van een beugelclub. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen.

Net zoals voorgaande jaren houden we het toernooi weer in december en januari op vrijdag en zater­dagavonden. Voor de voorrondes zijn vrijdag 27 december, zaterdag 28 december, 3 januari en 4 januari beschikbaar. De verliezerronde zal plaatsvinden op vrijdag 10 januari en zaterdag 11 januari. De grote finaleronde zal plaatsvinden op zaterdag 18 januari. Afhankelijk van het aantal deelnemers hoeven sommige avonden misschien niet gebruikt te worden.Om alvast een voorsprong te krijgen op jullie concurrenten kan er geoefend worden op onze clubavonden op dinsdag en woensdagavond vanaf 19.30 uur.

Opgeven is heel gemakkelijk. Ga naar onze website: www.bconderonsneer.nl en gebruik het opgaveformulier onder het kopje Naers kampioenschap.

Opgeven kan tot en met zondag 15 december 2013, waarna de loting bekend wordt gemaakt op de website en per e-mail. Indien jullie een voorkeur hebben voor een bepaalde dag, dan zet het erbij, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Bij de loting ontvangen jullie een kort spelreglement. 

Beugelclub “Onder Ons” Neer

Namens toernooicommissie,

Erik Versteegen en Onno van Knippenberg, 

17 nov 2013

 

16 nov 2013

Nieuw! Bijzondere Naerse cd!

De bijzondere voorstelling ‘Haod mich Vast’ van Feng Allá uit 1997 is nu te beluisteren op cd! Een historische opname!

Op de cd staat het complete luisterspel van alle muziekfragmenten en alle korte dialogen en monologen van de voorstelling.

De cd is uitgebracht in een oplage van 100 stuks. Energieke muziek, romantisch en rauw. Teksten hilarisch en troostend. In het Limburgs dialect.

Wil je een cd of meerdere cd’s reserveren stuur dan een e-mail naarcontact@metmarij.nl met je naam en het aantal cd’s. De cd kost € 6,00.

Lancering 30 november

Zaterdag 30 november ontvangen we je graag om 20.00 uur op de plek waar in 1997 de voorstellingen gespeeld werden: in discotheek Toedem in Neer.

Om circa 20.30 ontvangt Leon Berben  de eerste cd.  Leon is met May Theelen en zijn zonen, gastheer van generaties jeugdigen en was ook enthousiast gastheer van onze voorstellingen. 

Gezellige avond

Op deze avond draait Paulien Sijben wederom de plaatjes en verzorgt zij de muziek.

Je bestelling ligt op deze avond in de bar voor je klaar. Bij levering afrekenen.

We nodigen alle fans van toen, alle Feng Allá-leden en iedere belangstellende van harte uit om erbij te zijn!

'T Graote Koeër

De winnaars van de leedjesaovendj 2013

 

Deze cd is een collectorsitem voor fans van Feng Allá. OP = OP!

Prima cadeau voor 5 december of voor onder de kerstboom! 

Ook ideaal om te beluisteren in de auto!

 

15 nov 2013

14 nov 2013

In d'n Haammaeker

13 nov 2013

                                                  

Onze VUURWERK-webshop is geopend, 

kijk op onze website:www.boerenbondneer.nl

OF: Ga rechtstreeks naar de webshop via:

https://www.vuurwerkplanet.nl/neerboerenbond/v_337_47751

12 nov 2013

Open dag Christine de Echte Bakker groot succes!Afgelopen zaterdag was de open dag een enorm succes, meer dan 600 mensen zijn geweest! Ik wil iedereen graag danken voor de aandacht en felicitaties. 

Christine de Echte Bakker

10 nov 2013

Muziekplein in de weer voor de Sint in Neer

Speculaasactie 2013 start op 23 november

Sint maakt weer verse speltspeculaas in Neer.

Kllik op deze link: http://www.youtube.com/watch?v=YJac-v6s6wo

Om deze speciale speculaas vóór 5 december bij alle 1450 Neerse gezinnen te bezorgen, heeft de Sint de hulp ingeroepen van Muziekplein.

Spelt is een graansoort en heeft maar weinig bemesting nodig. Spelt bezit resistenties tegen ziekten en hoeft daardoor minder besproeid te worden. Dit maakt spelt milieuvriendelijker en extra gezond.

De spelt is geteeld en beschikbaar gesteld door Biologische Tuinderij De Waog in Neer en is ambtelijk gemalen tot spelt volkorenmeel. De speltspeculaas wordt volgens een traditioneel recept met veel passie door Muziekplein vrijwilligers gebakken bij Christine ‘De Echte Bakker’ in Neer, en is daardoor extra lekker.

De opbrengst van deze aktie is bestemd voor muziekprojecten van Music Home. Music Home is er voor Neerse jongeren die samen muziek willen maken, ongeacht muziek of instrument keuze. Music Home is onderdeel van Muziekplein.

Vanaf 23 november komen Muziekplein muzikanten met versgebakken speltspeculaas van “eige Naerse gróndj” bij u aan.

De hoeveelheid is beperkt en is het mogelijk om vooraf te bestellen via het e-mailadres secretariaat@muziekplein.eu . De Sint hoeft u dan niet teleur te stellen.

09 nov 2013

Sportieve omgeving ‘t Ligteveld

Zaalvoetbalvereniging “De Gastronoom/J+P Derikx” en de stichting Spantenhal hebben het initiatief genomen om de mogelijkheden te bekijken voor het realiseren van een nieuwe sporthal. Om deze multifunctioneel te maken is de gedachte ontstaan om er een grote overkapping tegen aan te zetten, zodat deze kan gebruikt worden voor het organiseren van evenementen voor de overige op het sportpark aanwezige verenigingen. Tijdens overleggen met Huis voor de Sport Limburg, de gemeente Leudal en andere professionals zijn er andere inzichten ontstaan om op lange termijn de leefbaarheid in het dorp Neer te waarborgen.

Dit willen we graag toelichten tijdens een presentatie op maandag 18 november a.s. in de Kantine van RKSVN op Sportpark ‘t Ligteveld, aanvang 20.00uur.

Graag nodigen wij u langs deze weg uit om deze presentatie bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar: multifunctieneer@gmail.com  o.v.v. uw naam en het aantal personen.

Werkgroep MultiFunctieNeer

08 nov 2013

Veur alle fiëstmötse van Naer sjpele zunjig de BADMÖTSE in Naer biej Mieke.

Aug Mella sjpeelt inkele leedjes.

 

we beginne om 17.00 oer.

 

De BADMÖTSE zijn in hun dagelijks leven de muzikanten vanfever of life ,

deze topformatie heeft al enkele spectaculaire optredens “BIEJ MIEKE”achter de rug.

Nu blijkt dat ze ook als feestband uit de voeten kunnen.

Maandag ,de elfde van de elfde spelen ze in Maastricht voor enkele duizenden carnavalsvierders.

Zondag de generale BIEJ MIEKE 

07 nov 2013

Afhaal menu Bij Eetcafé 't Raodhoes

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere week bieden wij een vast menu aan voor de prijs van €8,90

Dit menu kunt u vinden in het Naersblaedje of op onze website en op deze site onder "Prikbord".

U kunt dan telefonisch bestellen (0475-594068) op donderdag of vrijdag tot 16:00.

Vervolgens kunt uw bestelling afhalen tussen 15:00 uur en 18:00 uur.

Speciaal doen wij er voor u de eerste 2 weken, week 45 en week 46 er een gratis tomaten soep bij!

Week 45: Boerenkool met rookworst met gratis tomatensoep

week 46: Andijviestamppot met spek met gratis tomatensoep

week 47: Nasi met kipsaté en kroepoek

week 48: Wortelstamppot met gehaktbal en jus

week 49: Rijst met kip en kerrie

week 50: Pasta met tomaten gehaktsaus

week 51: Zuurkoolstamppot met braadworst

06 nov 2013

zaterdag 09-11

Ook dit jaar weer vieren de buurten:

  Stevel - Klaverblad- Eiland - Driesprong -Bergerstraat 

Gezamenlijk het Sint Maartensfeest.

We verzamelen om 17.45 uur op het Kerkplein, waarna we om 18.00 uur vertekken in optocht naar de stooklocatie aan “het Eiland” 

De stoet wordt voorafgegaan door het muziekkorps van de Bussen Schutten en natuurlijk een Echte Martinus te Paard.

Aan de brandstapel ontvangt ieder kind op vertoon van zijn of haar bonnetje 

een beker Chocomel en een Wafel.

De oudere jeugd vragen we om voorzichtig te zijn bij het fakkelen! 

(Fakkelen is niet toegestaan tijdens de optocht! )

Ouders, wilt U s.v.p. een oogje mee in het zeil houden, 

zodat alles veilig en zonder ongelukken verloopt.

Alvast veel plezier !!!!!

PS. De ouders van kinderen uit de Buurten waar geen Buurtvereniging actief is kunnen bonnetjes kopen a € 2,- bij Tankstation-Giftshop Cortenbach aan de Napoleonsweg.

Aanleveren snoeihout.

De leden van de bovengenoemde Buurten kunnen op zaterdag 09-11 a.s van 14.00 uur tot 16.30 uur SNOEIHOUT aanleveren aan de 

St-Maartenshoop gelegen op “Het Eiland”,

Getracht word om de hoop beheersbaar te houden, 

Wij doen daarom een beroep op iedereen die snoeihout brengt, 

dat dit in “redelijke” hoeveelheden gebeurt 

(max. ± 2 m2, geen geverfd hout, stronken enz.)

Houdt U  s.v.p. aan de aanwijzingen van de personen die belast zijn met het aanleggen van de brandstapel.

Tijdens het brengen van snoeihout staat er op het terrein staat een donatiebus voor een vrijwillige bijdrage, dit om het de kosten van het evenement mede te financieren

05 nov 2013

Eindelijk is het zover, heeft u een drukke planning, geen zin om te koken, of gewoon omdat het gemakkelijk is?Vanaf komende week kunt u ook uw avond eten op donderdag en vrijdag afhalen bij eetcafé ‘t Raodhoes.

Na een super zomerseizoen met onder andere de prijs voor ‘Leukste terras van Midden-Limburg’ komen we voor het komende Winterseizoen met iets nieuws!

Vrijdag 8 november de eerste grote muziek quiz in Naer.

deze wordt gehouden in café Maneslust Biej Mieke

Meld je aan met je team 3/4 personen.

we starten om 20.30 uur.

de quiz wordt georganiseerd door de feestcommissie van 

de spaarkas “pieke biej mieke”

wie worden de muziekkenners van 2013??

04 nov 2013

Bijgevoegd 2 fotos van de reunie van zaterdag 26 okt.

Klas uit 1958 en enkele van 1957

Foto binnen, boven links

Ger Hanssen,Ton Gijsbers,Lei Franken,Piet Smeets,Paul v.d. Beucken,Karel

Gooren,Henk Puts en Huub Derikx

Math Sillekens,Har Houben,Jo Sijben,Thei Berben,Pieere Hannsen en Bert v.d.

Bool

Jos Geelen,Wiel v.d. Linden,Niek Janssen,Louk Geelen,Nic Delissen en Jos

Geraets

Foto buiten, boven links

Ger Hanssen,Jos Geraets,Pieere Hanssen,Paul v.d. Beucken,Huub Derikx,Henk

Puts en Karel Gooren

Niek Janssen,Thei Berben,Piet Smeets,Jo Sijben,Lei Franken,Ton Gijsbers en

Nic Delissen

Wiel Verstappen,Wiel v.d.Linden,Har Houben,Jos Geelen,Louk Geelen en Math

Sillekens

Omdat alle personen niet gelijktijdig aanwezig waren zijn er 2 foto,s

gemaakt.

03 nov 2013

VIERING ALLERHEILIGEN – ALLERZIELEN  in NEER

Dit jaar zal het feest van Allerheiligen in onze parochie op zondag 3 november gevierd worden. Dan wordt ’s morgens om half tien de H. Mis opgedragen en ‘s middags om drie uur zal het Allerzielenlof gehouden worden voor onze overledenen. Na het lof gaan we gezamenlijk naar het kerkhof. Daar gaat pastoor Schwillens de graven zegenen en zal een ensemble van Muziekplein een aantal stukken ten gehore brengen.  

De kruisjes met de namen de overledenen, die in de kerk hangen, kunnen familieleden of goede bekenden van de overledenen op 3 november mee naar huis nemen. 

De prentjes met de namen van de overledenen liggen zondag achter in de kerk. 

02 nov 2013

Beste mensen,

De Provincie Limburg heeft veel geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van Digidorpen in Limburg. In het werkgebied van Bibliocenter (basisbibliotheek voor Leudal, Maasgouw, Nederweerkt en Weert) zijn drie Digidorpen ingericht: in Neer, in Buggenum en in Roggel.  Het initiatief van de provincie was bedoeld ter bevordering van de leefbaarheid van de kleine kernen.       De uitvoering werd aan de provinciale ondersteuningsorganisatie voor bibliotheken Cubiss in samenwerking met de openbare bibliotheken uitbesteed.     Nu de pilotperiode is afgelopen is het de bedoeling dat de Digidorpen de kosten zelf gaan dragen. Dat bedraagt per Digidorp per jaar 679 euro.     We moeten na twee jaar pilot helaas concluderen dat er te weinig actieve deelnemers zijn bij de Digidorpen.     Er zijn per dorp slechts enkele mensen - en die zijn wel ontzettend actief! - om berichten te plaatsen. Ook het aantal bezoekers valt tegen.    Daarop zullen per 31 december 2013, mits er geen andere financierder gevonden wordt, de drie genoemde Digidorpen worden opgeheven.    Bibliocenter vindt het heel erg jammer maar kan gezien de zware bezuinigingen die ons getroffen hebben de pilot niet op eigen kosten voortzetten.

Wij danken nogmaals de veelplaatsers voor hun actieve deelname!

Annemieke Driessens, Bibliocenter

Reactie,

Dit had ik (jammer genoeg)  al aan zien komen.

Ik ben twee maanden geleden benaderd door iemand van die groep voor eventuele samenwerking.

Ik heb hier mijn gedachten over laten gaan en zag daar toen niet veel in.

De opzet van hun is ook niet mijn idee, als iedereen maar kan plaatsen (maar dat gebeurt niet) wordt het ook maar een warboel.

Gaer nao Naer staat voor iedereen open, daarom dit bericht.

Misschien dat de mensen dan WEL snappen: waarom mijn site Gaer nao Naer heet en Naers Noets een pagina is op deze site.

Mochten er verenigingen/ondernemers zijn uit omringende dorpskernen die hun berichten ergens willen plaatsen, neem dan gerust contact op met: gaernaonaer@gmail.com

 

WE wachten de reactie wel eens af, want waarom kan een site in Naer wel blijven bestaan 

en in omringende dorpen niet.

Misschien kunnen wij wel iets betekenen in de toekomst.

www.gaernaonaer.nl

Mart Boonen 

01 nov 2013

Zaterdag 2 november:

RKSVN-KESSEL

veteranen

    aanvang 17.00 uur.

 

 

Na afloop in clublokaal Cafe Maneslust biej Mieke voor alle spelers 

en leiders lekkere soep met broodjes.

Dj PASCAL (dae Naerse oet Kessel) zal de avond muzikaal verzorgen met muziek uit de jaren 70 en 80,

en natuurlijk alle verzoekjes.

tot zaterdag en natuurlijk met een overwinning.

Geert en Mieke