Bezoekers schrijven november 2014

30 nov 2014

Onderstaande vrienden van Gaer nao Naer

                                   

Heten U vandaag van harte welkom op:

Culi-Naer en Mieër vind plaats in De Haammaeker!

van 11.00 - 17.00 uur in de Haammaeker

29 nov 2014

De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen!

Morgen is het dan zover!

Iedereen is van harte welkom bij Culi-Naer en Mieër, 

op zondag 30 november van 11.00 tot 17.00 in de Haammaeker!

Be There!!

OOK onderstaande ondernemers/organisaties 

geven dit jaar hun medewerking !!

‘t Naers Woeënhuuske - Interieuradvies en Woninginrichting Leudal

Tegenover de Lindeboom Brouwerij aan de Engelmanstraat 37 in Neer vindt u ‘t Naers Woeënhuuske. U kunt bij ons terecht voor alles waarom uw huis ‘vraagt’, zoals pvc vloeren, vloerbedekking, gordijnen, zonwering, sierlijsten, verf, behang enzovoorts. Tevens geven wij kleur- en interieuradvies op maat! Kom eens langs en laat u vrijblijvend informeren. Op onze website krijgt u alvast een indruk wat we voor u kunnen betekenen: www.interieuradviesleudal.nl

De Haammaeker is het gemeenschapshuis van Neer, waar 11 verenigingen met plezier hun hobby en vrije tijdbesteding uitoefenen.Een gezellig samenzijn met mensen uit het dorp onder het genot van een kopje koffie, een praatje, kaarten, volksdansen en kienen.

Voor verschillende verenigingen is De Haammaeker een thuishonk voor repetities, concerten e.d..

Een plek waar ze graag samenkomen. Onze ruimtes zijn te huur voor repetities, bijeenkomsten, vergaderingen e.d.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemeenschapshuis De Haammaeker

Hoogstraat 2

6086 BH NEER

Tel: 06-21 82 00 44

e-mail: reserveringen@haammaeker.nl

Ook Derks Verhuur neemt deel aan Culi-Naer!

Derks Verhuur is een regionaal opererend verhuurbedrijf met een heel breed pakket aan verhuurartikelen. Ons verhuurassortiment bestaat uit machines, gereedschappen en werktuigen voor de agrarische sector, tuin en park sector, bouw en doe het zelf. Kijk voor het gehele verhuuraanbod eens op onze website www.derksverhuur.nlLangs de verhuur houden wij ons ook bezig met de verkoop van machineonderdelen, bedrijfsbenodigdheden, machines en het betere buitenspeelgoed van BERG zoals trampolines en skelters.

Tijdens Culinaer en mieër presenteren wij een heel klein gedeelte van ons verhuurassortiment en een collectie van Berg skelters.

Derks Verhuur is gevestigd aan de Heldenseweg 19 in Neer

tel.nr. 0475-595544

Tweewielerbedrijf Winkelmolen-Geenen is een echt familiebedrijf waar de medewerkers zich al 31 jaar met veel enthousiasme inzetten om u een leven lang mobiel te houden.

Bij ons kunt U terecht voor alle soorten fietsen.Of u nu op zoek bent naar een loopfiets of driewieler; een kinderfiets of bakfiets; een mamma/pappafiets of een electrische fiets, wij hebben ze allemaal. Ook scooters en bromfietsen vindt u bij ons in diverse uitvoeringen, zowel nieuw als tweedehands.

Sinds kort hebben wij ook rollators en scootmobielen in ons assortiment opgenomen.

Wij leveren een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Uiteraard bent u voor alle onderhoud en reparaties bij ons aan het juiste adres.

Kom vrijblijvend langs voor informatie of advies.

Tijdens Culi-Naer en Mieër zullen wij onze rollators en scootmobielen presenteren.

Tweewielers Winkelmolen-Geenen Napoleonsweg 49A 6086 AC Neer

Tel: 0475 594070 www.winkelmolen-geenen.nl

Ria Joosten Smaak, sfeer & meer!

Zal zich dit jaar , op de voor haar gebruikelijke manier aan uw presenteren.

Verrassen! Daar is het ons altijd om te doen. Want of het nu gaat om de organisatie of catering van een congres, personeelsfeest, opening, jubileum, bruiloft, avondje uit of babyborrel; we zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven!Dat doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van smaak en beleving én vooral door ons uitermate goed te verdiepen in u, uw wensen en uw gasten. Want om uw gasten draait het uiteindelijk! Zij proeven de pure smaken van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past bij u als gastheer of gastvrouw en misschien wel het aller belangrijkste: ze voelen zich optimaal gast!

En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát bedoelen wij bij Ria Joosten Catering & Evenementen met smaak, sfeer en meer!

Dit jaarlijks gezellige evenement wordt dit jaar muzikaal opgeluisterd met diverse optredens van Muziekplein!

Ze stellen zich hier aan je voor...

Muziekplein is een ontmoetingsplaats van muziekinitiatieven en muziekstijlen, van cultuur en tradities en geeft deze een eigentijds gezicht.

Muziekplein is de vereniging voor iedereen die muziek wil maken; voor jong en oud, voor ervaren en beginnende muzikanten met blaas- percussie-, snaar- of toetseninstrumenten en zang. Muziekplein is er voor rock, pop, jazz, klassieke, traditionele en ander muzieksoorten. Natuurlijk is Muziekplein er ook voor ons publiek.

Je kan voor meer informatie over ons naar de volgende link:http://www.muziekplein.eu/nl/mp-over-muziekplein

Facebookpagina: Muziekplein.eu

Gaer nao Naer wenst alle deelnemers en bezoekers morgen,

een gezellige dag.

28 nov 2014

Vrijwilligers gezocht bibliotheek Neer

De bibliotheek Neer wordt vanaf 1 januari 2015 een servicepunt. Dat betekent dat Neer alleen met de inzet van vrijwilligers open kan blijven. Daarom is Bibliocenter op zoek naar vrijwilligers. Werkt u graag met mensen en boeken? Heeft u wekelijks enkele uren beschikbaar? 

U maakt als vrijwilliger de bibliotheek in uw dorp tot een gezellige ontmoetingsplaats. Als vrijwilliger ontvangt u de bezoekers, helpt hen bij het vinden van boeken en maakt hen wegwijs in de bibliotheek. Daarnaast levert u een bijdrage aan het op orde houden van de bibliotheek en ruimt u boeken op. Voor meer informatie: http://www.bibliocenter.nl of neem contact op met Resi Koninkx, teamleider servicepunten Bibliocenter, 088 2432025

27 nov 2014

26 nov 2014

Wij hebben ook dit jaar weer kerstbomen te koop!

                                                                            

Over enkele weken is het weer kerstmis. 

Breng uw huis dus weer in mooie kerstsfeer . Natuurlijk mag een mooie kerstboom hier niet bij ontbreken!

Vanaf woensdag 3 december kunt u weer bij ons terecht voor kerstbomen in verschillende soorten en maten, en diverse prijsklasse. 

Wij verkopen onder andere de Nordman spar en de Omorika.

Er zijn ook kleine kinderkerstboompjes te koop, een mooie kans om de kinderen zelf te laten versieren!

Graag tot ziens vanaf woensdag 3 december!

25 nov 2014

Silvrants, Napoleonsweg 4 te Neer.

Nabij Cafe Otje

                                                         

De kaarten voor de ''winterbeurt'' zijn weer verstuurd.

 Ook deze maaier krijgt een gehele beurt. De zitmaaier wordt gereinigd, mes(sen) slijpen, olie verversen, bougie(s) vervangen, geheel smeren, en afstellen en proefdraaien. En eventueel weer teruggebracht.

Klik op bovenstaande afbeelding voor onze mogelijkheden !!!!

24 nov 2014

Culi-Naer en Mieër vindt plaats in De Haammaeker op Zondag 30 november.

Bovenstaande ondernemers zullen zich aan U op een perfecte wijze presenteren.

23 nov 2014

De fractie van D66 Leudal betreurt het dat de besluitvorming rondom de Haammaeker de afgelopen jaren steeds opnieuw is uitgesteld. En uiteindelijk blijkt maar weer: ‘van uitstel komt afstel’… Dit is zeker géén goed voorbeeld van een betrouwbare overheid. Het zou zelfs gezien kunnen worden als ‘tijdens de wedstrijd de spelregels veranderen’. Kun je toezeggingen uit het verleden wel van de ene op de andere dag allemaal terzijde schuiven? De burger mag toch ook een betrouwbare gemeente verwachten?

Ja, dat is allemaal waar. De besluitvorming en communicatie omtrent de Haammaeker is van de zijde van het College behoorlijk ongelukkig verlopen. Echter, de gemeente Leudal staat er financieel slecht voor. Ook zijn er de afgelopen jaren meerdere Colleges aan het roer geweest, hetgeen consistent beleid heel moeilijk maakt. Nieuw beleid rondom de gemeenschapshuizen is echter wel hard nodig, omdat de kosten van het huidige beleid en de vele accommodaties die de gemeente heeft heel erg hoog zijn. D66 hoopt dat burgers, verenigingen en ondernemers  veel meer betrokken kunnen worden bij de gemeenschapshuizen van de toekomst. Ook samenwerking met andere accommodaties en/of andere dorpen zal soms nodig zijn.

In het geval van de Haammaeker moet dit misschien allemaal erg snel gebeuren (en kan dit voor frustratie zorgen), maar D66 is er uiteindelijk van overtuigd dat een betrokken en levendige gemeenschap als Neer hier zelf goede oplossingen voor weet aan te dragen. Het is daarbij wel belangrijk dat de gemeente zorgt voor een goede ondersteuning en communicatie in het proces. Dat is op dit moment nog ondermaats en we hopen dat dit snel verbetert!

Rens Raemakers, gemeenteraadslid D66 Leudal

 

Voor vragen of opmerkingen, mail gerust naar r.raemakers@leudal.nl

Noot Red: Berichten betreffende de ontwikkelingen binnen De Haammaeker, plaatsen wij ALLEEN als deze worden aangeleverd door: De Haammaeker of een Gemeenteraadslid uit NAER.

22 nov 2014

Reactie D66 Leudal 

op nieuws de Haammaeker

21 nov 2014

Weer tijd voor een leuke actie!

Woensdag, Donderdag & Vrijdag 

Ieder 2e menu voor de helft van de prijs!

20 nov 2014

We Love the 90's!! met live: THE KLUBBHEADS!!

Zin in een supervet feestje met dé muziek van de 90's?

The Klubbheads zorgen met hun vele hits voor een onvergetelijk avondje,

 dus BE THERE!!

Café Sjaen - Discotheek Toedem Neer

*************************************************************************

Zaterdag 22 en Zondag 23 November! 

Kerstshow bij Betsie Bloemen en Wonen!!

19 nov 2014

CHEWY AND THE LOCALS:

De verrassing op de dorpsfeesten Biej Mieke dit Jaar.

Nu Live op de planken in het café.

Ongelooflijk met hoeveel passie en energie deze jongens geboren in de jaren 90,de muziek uit de 60ths en 70ths live ten gehore brengen.

Speciaal gast optreden van Het Naerse gitaartalent Kay Weyers............................ en wie weet speelt Pietje vande Wal nog een nummertje mee,vader van zanger/gitarist Stan vande wal. Het belooft in ieder geval een weer een avondje vol nostalgie te worden met veel rockmuziek.

 

Reserveer alvast 27 december.

De beste blues komt uit België.

en nu ook Biej Mieke:  DOGHOUSE SAM &HIS MAGNATONES

18 nov 2014

17 nov 2014

                                                                                

Bij deze het herfst/winter programma van Sjaen/Toedem met zoals je ziet 

voor ieder wat wils en voor zowel jong als oud(er). 

Voor meer info kijk opwww.sjaen.nl 

Like ons ook op facebook www.facebook.com/sjaentoedem

16 nov 2014

De winnaars van de Leedjesaovendj 

Laot os mer gewaere met Vastelaovesvlinders !!!!

Jonges en maedje veul plezeer!!

Auch weurdje gisteraovendj 'T Boerebroedspaar 2015

bekentj gemaaktj,

Boerebroedspaar 2015.

Boerebroedspaar:

Rob Pouls

Corina Thommassen

Getuigen

Truus Geenen 

Tjeu Winkelmolen

15 nov 2014

Vorige week zaterdag hebben wij een reunie gehad

van onze lagere school in:

Velen hadden zich meer dan 50 jaar niet meer gezien. De meesten zijn dit jaar 60 geworden. Dus eigenlijk heel veel jarigen in een keer.

Hierbij een foto met namenlijst .

Ontiegelijk bedankt dat jullie van die 8 november 2014  een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

Voorste rij: Henk Bruinen, Wim Houben, Frits Winkelmolen, Jan Van Ratingen, Felix Sarkol, Jan van Roy, Har Berben

Tweede rij: Dre Smeets, Wiel Theelen,Peter Dorssers, Jac Mertens, Har Geenen, Ton Geraedts, Jac Verheyden, Henk van Roy, Peter Gooren, Peter Sijben.

Laatste rij: Jan Hanssen, Ger Puts, Jan van Roy, Har Wagemans , Sjra Wagemans, Ton Klaessen , Wiel Metsemakers, Jan Hanssen en Peter Berben.

Groet, Dre Smeets.

14 nov 2014

*********************

Steunpunt Vrijwilligers Leudal laat ons weten:

Graag laat ik jullie weten dat Piet Dirkx van Hanssum in Neer gisteravond in Baexem de Vrijwilligersspeld van Leudal heeft gekregen voor zijn vele verdiensten als vrijwilliger in Neer.

Al vanaf zijn jonge jaren actief bij o.a. diverse verenigingen, zangkoren, de brandweer, de buurt, de EHBO, de parochie, de kadewacht, buurtpreventie,verkeersregelaar, dorpsoverleg en Heemkunde.

Ik heb Piet genomineerd voor al zijn mooie werk.

Vorig jaar was hij ook al genomineerd maar toen ging het aan hem voorbij.

Dit jaar dus wel de Vrijwilligersspeld ontvangen en dik verdiend !

Groetjes,

Math Dirkx uit Haelen. 

Gisteravond heeft Piet Dirkx tijdens de “Informatiebijeenkomst Eigen Kracht, samen aanpakken” in Baexem uit handen van Wethouder John van den Beuken de vrijwilligersspeld  van degemeente Leudal ontvangen.

Wilt U Piet persoonlijk feliciteren dan kan dit via  Mail: pwhdirkx@ziggo.nl

13 nov 2014

Krachttoer landt in Leudal

 

Hoe kunnen we door samenwerking elkaar met z’n allen versterken? De Krachttoer biedt de mogelijkheid om het gesprek hierover te voeren.

Wij als Gaer nao Naer willen Piet van harte feliciteren met deze uitreiking.

Klik op het logo hiernaast en zie wat Steunpunt Vrijwilligers Leudal voor ons betekenen.

Op dinsdag 18 november stopt de Krachttoer-bus op twee locaties in Leudal. De Krachttoer helpt gemeenten om goed aan te sluiten bij de snel veranderende samenleving en wordt ondersteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De bus staat van 10.00 tot 12.00 uur bij de Lidwinaschool in Kelpen-Oler en van 14.00 tot 16.00 uur aan de Ericalaan in Neer.

 

Samen zélf doen

Inwoners van gemeenten nemen steeds vaker het initiatief in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken in hun eigen omgeving. Ze regelen steeds meer hun eigen zaken, variërend van het aanleggen van een gezamenlijke moestuin in de straat tot het collectief opwekken van zonne-energie in de eigen buurt.

Hoe?

Hoe gaan we om met beperkte middelen? Hoe zorgen we dat we onze gemeente leefbaar houden? Hoe kunnen we samenwerken, wat verwachten we van elkaar? Begrijpen we elkaar? Door met andere inwoners, medewerkers en bestuurders het gesprek aan te gaan, met elkaar van gedachten te wisselen, geven we samen een nieuwe impuls aan onze toekomst.

Voor wie?

De “Krachttoer Leudal” is een evenement voor iedereen; inwoners, ambtenaren, wethouders, burgemeester, raads- en commissieleden, bedrijven en verenigingen. Kortom, iedereen die wil luisteren, vertellen en zien wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe samenleving waarin burgers zelf het initiatief nemen.

Voltallige college bezoekt de Krachttoer-bus

Het college vindt het belangrijk om te horen en te zien hoe we dit samen kunnen doen en welke rol de gemeente daar in kan óf moet nemen. Het voltallige college zal daarom van 10.00 tot 11.00 uur de Krachttoer-bus in Kelpen-Oler bezoeken om op een informele manier inwoners te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Alle inwoners van Leudal  - jong en oud - zijn welkom. In de bus staan koffie, thee en ranja klaar dus ………… kom in gesprek en tot ziens in Kelpen-Oler of Neer!

12 nov 2014

Vanaf vandaag t/m Zaterdag kunnen de Sinterklaas kleurplaten worden ingeleverd bij Spar Kuijpers! 

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het sinterklaasfeest in de Haammaeker. 

De kleurplaten zijn na beoordeling te bezichtigen bij verschillende winkels.

11 nov 2014

Voormalige vijanden herdenken samen

hun gevallen kameraden

 

Op donderdag 13 november 2014 zal bij het Monument van Verdraagzaamheid in de Limburgse gemeente Leudal voor de veertiende keer een jaarlijkse internationale herdenking plaatsvinden.

Het in 2001 opgerichte monument herdenkt de meer dan 700 militairen van 11 nationaliteiten die tijdens de Tweede Wereldoorlog in dit gebied omkwamen. Het is hiermee het eerste en enige monument in Nederland, waar ook Duitse en Oostenrijkse slachtoffers herdacht worden. Ontmoeting

Waren ze elkaar tijdens de luchtgevechten tijdens de Tweede Wereldoorlog tegengekomen, dan had een van hen dit waarschijnlijk niet kunnen navertellen. Nu komen ze voor het vierde jaar op rij samen naar dit monument om als vrienden sámen te herdenken. De ene is de Britse veteraan Harry Irons DFC (89) die als RAF staartschutter meer dan 60 missies boven Nazi Duitsland meemaakte. De ander is de Duitser Wilhelm Desinger (90), een Luftwaffe “Ace” die aan het Oostfront zeven Russische vliegtuigen neerschoot.

Veteranenweek

Samen herdenken en bezinnen, het kan al 14 jaar in het Leudal! De laatste jaren niet alleen op de dag van de herdenking zelf, maar ook tijdens de, om de herdenking heen, georganiseerde “veteranenweek”. De deelnemers aan deze bijzondere week zijn niet allemaal veteraan. Ook leden van het voormalig verzet, slachtoffers van de Holocaust én jonge veteranen sluiten zich hierbij aan. Ongedwongen, en op eigen initiatief, treden voormalige vijanden met elkaar in gesprek. Tijdens een bezoek aan SG St. Ursula Heythuysen praten ze ook met de scholieren van deze middelbare school over hun ervaringen.

De bezoekers delen een donker verleden; tijdens de gesprekken met de jeugd geven ze daar een nieuwe toekomst aan.

 

Flyby door Spitfire

Dit jaar heeft de veteranenweek een speciaal “landmacht” tintje. Naast een bezoek aan de school vindt er, ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van het predicaat “Koninklijk” van de landmacht, een bezoek plaats aan de Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot.

Tijdens de internationale herdenking, die plaatsvindt bij het Monument van Verdraagzaamheid op donderdag 13 november 2014 (aanvang 14.00 uur) zal, bij goede weersomstandigheden, een originele Spitfire een Flyby verzorgen ter ere van de gevallenen.

Het monument is gelegen naast het Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, 6081 NP, Haelen.

Zie voor meer informatie: www.leudalmonument.nl

10 nov 2014

Dit weekend werden er 2 jubilarissen gehuldigd !

Sjaak van den Beucken werd gehuldigd op de jubileumshow van de sportfokkers. 40 jaar lid en 25 jaar voorzitter.

Oud Neerse Jos Hanssen werd gisteren gehuldigd door de Nederlandse biljartbond voor z'n 25 jaar lidmaatschap,

Van golfbiljartclub “De Hook”  Gaer nao Naer wenst beide jubilarissen 

van harte proficiat !

09 nov 2014

St merte waas met het paerd aanwezig op HAONSSUM Vriedigaovindj, het waas eine mooie optocht, en de straote ware mooi versierd met lichtjes

groetjes HAR

08 nov 2014

07 nov 2014

Dit weekend is het dan zover, de jubileumshow van De Sportfokkers Neer e.o. 

met 661 ingezonden dieren.

Vandaag worden de dieren allemaal gekeurd, en morgen is voor iedereen JONG en OUD de Jubileumshow open.Loopt u al langer met het idee rond om enkele dieren te gaan houden maar u weet nog niet welke?

Kom eens naar de jubileumshow van de Sportfokkers Neer e.o. op 8 en 9 November, Brumholt 3, 6086 PV te Neer, Gemeente Leudal.

Daar is een speciale verkoop hoek ingericht waar fokkers hun dieren te koop aanbieden.

Het betreft kippen, groot en kriel, watervogels, siervogels, cavia’s enz.

Het is zeker de moeite waard om eens te zien, deskundig advies zal zeker verstrekt worden.

Maar niet alleen de verkoop hoek is de moeite waard, ook de tentoonstelling zelf.

Daar worden honderden dieren geshowd in al hun pracht en praal!

Tot 8 of 9 November? 

Openingstijden voor publiek op beide dagen: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

06 nov 2014

Vrijdagavond 7 november LADIES NIGHT @ Cafe Otje! Speciaal voor de dames zijn we vrijdagavond open. De ladies worden ontvangen met een welkomstdrankje, er is een optreden van onze zangeres Sela en als kers op de taart is er een spannende en exotische verrassing rond half 11

Be there! Tot vrijdag aan de Napoleonsweg 4 in Neer!

05 nov 2014

Wij, de leden van Sportfokkers Neer e.o., hebben hier inmiddels al 50 jaar een hobby aan. De natuur, en dan in het bijzonder de kleine dieren uit die natuur, in of aan huis. Zij krijgen van ons de volle aandacht en liefde die dieren in onze ogen behoren te krijgen. 

Hoe mooi is het om, in een tijdperk dat positieve aandacht voor dieren zo hoog in het vaandel staat, je 50-jarig jubileum te mogen vieren. Wij hebben daarom besloten om dit op grootse wijze te vieren. Een weekend lang staan de dieren bij ons in de schijnwerpers, te weten zaterdag 8 en zondag 9 november. 

Kleindierenshow 8 en 9 november 2014

Wij constateren een tendens waarin mensen steeds meer terug gaan naar de natuur (duurzaam, ecologisch, biologisch, etc). 

Er is een enorm grote hal vrijgemaakt, speciaal voor deze show, in Neer. Een grote verharde parkeerplaats maakt het mogelijk dat ook mensen die moeilijk ter been zijn de show zonder problemen kunnen bezoeken.

Ook met de jongeren is rekening gehouden: kleuters kunnen op zondag vanaf 12.00 uur  ponyrijden en er is een prachtige knuffelhoek met dieren voor hen ingericht. 

Zelf ook dieren thuis ? Bij deze show zijn heel veel specialisten op het gebied van dierenwelzijn en -gezondheid.  Zij kunnen u alles vertellen wat goed is voor uw dier. Er zijn verschillende stands ingericht waar u zich kan laten informeren en waar de mogelijkheid is om eventuele benodigdheden te kopen.

Voor de dierenliefhebber die actief is als sportbeoefenaar is er een primeur !!! 

Er is een aparte verkoopruimte ingericht van hobbydieren en worden zonder dat, zoals normaal gebruikelijk, bemiddelingskosten gerekend.

De officiële opening zal zaterdagavond om 20.00 uur plaatsvinden. We zijn er trots op dat we dan ook een 10-tal jubilarissen kunnen huldigen, waarbij sommigen zelfs lid zijn vanaf de oprichting van onze vereniging !

Wij zien u graag op één van deze dagen !

Locatie:

Vestjens

Brumholt 3 ,6086 PV

Neer

Openingstijden:

Vrijdag keuringsdag

Zaterdag 8 november van 10.00 tot 22.00 uur

Zondag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur

04 nov 2014

Christine de Echte Bakker, 

nu ook in Haelen!

Afgelopen zaterdag 1 november heeft Christine in Haelen een nieuw filiaal geopend. 

Sinds begin dit jaar was er geen bakker meer in Haelen en met deze nieuwe winkel worden ook de mensen in Haelen voorzien van ambachtelijk gebakken brood en banket. Vooruitlopend op de opening waren er al veel enthousiaste reacties op de komst van Christine naar Haelen. En zaterdag bij de opening was het dan ook een drukte van belang. Alle bezoekers konden genieten van een vers gebakken wafel en een beker ouderwetse chocolademelk. De reacties waren erg positief en Christine hoopt met deze winkel te kunnen bijdragen aan de levendigheid in het dorp en een aanvulling te zijn op het winkelaanbod aan het Raadhuisplein in Haelen.

In eerste instantie zal de winkel in Haelen door de week alleen in de ochtend geopend zijn. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 13.00 uur, 

op vrijdag tot 18.00 uur en

op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. 

Vanaf 1 november aan het Raadhuisplein 6b in Haelen: Christine de Echte Bakker, telefoon 0475-59 77 00

03 nov 2014

Reunie van een groot aantal 70 jarige maedjes !!

Annie Beeren geeft ons de (maedjes) namen 

                 No.1 Willie Geelen                 

No.2 Annie Beeren

No.3 Koosje Geelen

No.4 Lenie Gijsbers

No 5 Juffrouw Peulen

No.6 Louisse Kuipers

No.7Truus Sillekens

N0.8 Lucy Geraets

No.9 Annie Wulms

No.10 Jose Delissen

No.11 Thea Joosten

No.12 Tillie Huismans

No.13 Truus Scheres

No.14 Alda Puts

No.15 Mientje Timmermans

No.16 Agnes Vestjens

No.17 Toos Theelen

No.18 Hilda Claessen

01 nov 2014

VANDAAG is het dan eindelijk zover.... 

Ties & Mans kerkplein 17 Neer.

Wij zijn dan officieel geopend van 10.00 - 16.00

Jullie zijn allemaal welkom...

We hebben dan leuke aanbiedingen..

En de koffie staat natuurlijk klaar...

Gaer nao Naer wenst :

Christel Wagemans de eigenaresse van Ties & Mans heel veel succes met haar nieuwe zaak !!