Bezoekers schrijven november 2015

Ma 30 nov 2015

 

GEEF JE NU OP !!

EN KLIK OP DE POSTER !!

Zo 29 nov 2015

Onderstaande vrienden van Gaer nao Naer nemen VANDAAG deel 

aan CULI NAER en mieër , van 11.00 - 17.00 uur in de Haammaeker.

Onderstaand enkele foto's van de sfeer

welke u vandaag mag verwachten !!

Gaer nao Naer wenst jullie allen een leuke dag toe !!!!!!

Do 26 nov 2015

Wo 25 nov 2015

Aanstaande vrijdag ladies night @ Cafe Otje! 

Boswandeling shotjes voor 1 euro!

Di 24 nov 2015

SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

                                                                        

Net zoals afgelopen jaar zijn ook wij weer inzamelpunt voor

De voedselbank

U kunt bij ons terecht vanaf maandag 7 december tot en met woensdag 16 dec,Vanaf 11.00 uur s’morgens tot  s’avonds 20.00 uur.

Kijk in U keukenkastje of neem iets mee uit de supermarkt.

Graag houdbare produkten. ( Zie boodschappenlijst L1 )

Samen bezorgen wij alle mensen  een heerlijke kerst.

Ma 23 nov 2015

Parochie H. Martinus in Neer zamelt pakketten in voor actie voedselbanken

Inwoners van Neer kunnen naar hun kerk om pakketten in te leveren voor de actie L1 Samen

 voor de Voedselbank in december.

Wil jij ook helpen? Dan kun je jouw bijdrage doneren op 

het Kerkplein 4 in Neer.

Op de volgende dagen kun je de 

producten inleveren:

- Maandag 7 december van 18:30 tot

 19:30 uur

Woensdag 9 december van 9:30

tot 11:00 uur

- Donderdag 10 december van 18:30 tot 19:30 uur

- Maandag 14 december van 18:30 tot 19:30 uur

- Woensdag 16 december van 9:30 tot 11:00 uur

- Donderdag 17 december van 18:30 tot 19:30 uur

Wat doe jij voor deze actie in jouw buurt?

Kijk op www.L1.nl/voedselbank om in actie te komen!

Zo 22 nov 2015

VANDAAG van 12.00u - 17.00u houdt Bleumkes een spectaculaire kerstshow!

We beloven groots uit te pakken en voorzien iedereen van een warm welkom met een warme chocomelk en vers gebakken wafels. 

Tot zondag bij Bleumkes! Nunhemseweg 50a Haelen

Za 21 nov 2015

VANDAAG is DiscoBar Toedem weer geopend. 

Drop the beats with 2 dirty, Jägerstrike en DJ Eric. Be there!

Legitimatie verplicht, minimale toegangsleeftijd: 16 jaar!!

Vr 20 nov 2015

A.s. zondag van 12.00u - 17.00u houdt Bleumkes een spectaculaire kerstshow!

 

We beloven groots uit te pakken en voorzien iedereen van een warm welkom met een warme chocomelk en vers gebakken wafels. 

Tot zondag bij Bleumkes! Nunhemseweg 50a Haelen

Di 17 nov 2015

Biografie the Doors:

Spraakmakende psychedelische rockband uit Los Angeles die in 1967 een Amerikaanse nummer 1-hit scoort met 'Light My Fire'. The Doors leveren in de jaren erop nog klassiekers af met o.a. 'Hello I Love You', 'Love Her Madly' en 'Riders On The Storm'. Op 12 december verlaat de charismatische frontman Jim Morrison de band. Hij overlijdt op 3 juli 1971 aan een hartaanval.

De diepe, sonore stem van Jim Morrison boven de keyboardsounds van Ray Manzarek typeert de muziek van The Doors. Met drummer John Densmore en gitarist Robby Krieger richten Morrison en Manzarek de band op in 1965. Een jaar later tekenen de studenten een platencontract bij Elektra Records. 

Schot in de roos

Hun eerste album The Doors (1967) en de single 'Light My Fire' zijn meteen een schot in de roos. De geslaagde, psychedelische mix van blues, klassiek en pop die The Doors brengen, valt niet te vergelijken met andere muziek. Het succes blijkt echter een beperking voor de band.  Back to the blues

Waar de volgende albums nog origineel materiaal bevatten, krijgen Morrison en co het bij The Soft Parade (1969) moeilijk om aan de verwachtingen van het publiek te voldoen. Dat album is volgens veel undergroundliefhebbers te populair. Voor Morrison Hotel (1970) en L.A. Woman (1971), de laatste twee cd's waarop Morrison nog te horen is, grijpen The Doors terug naar blues. 

Jim

Vanaf het begin is Jim Morrison de spilfiguur van The Doors. Hoogintelligent (hij zou een IQ van 149 hebben gehad), charismatisch, maar ook verslaafd aan alcohol en drugs. Naarmate het succes van The Doors groeit, groeit ook zijn afhankelijkheid van verdovende middelen. 

American poet

Na de release van LA Woman verlaat Morrison de band en trekt hij met zijn vriendin Pam naar Parijs. Hij voelt zich, als frontman van The Doors, niet serieus genomen als dichter. In Parijs, waar ook zijn grote voorbeeld Rimbaud had gewoond, hoopt hij nieuwe inspiratie te vinden voor zijn gedichten. 

Dood

De inspiratie blijft echter uit en Morrison glijdt weg in een depressie. Op 3 juli 1971 wordt hij dood gevonden in zijn badkuip. Het 27-jarige rockicoon is gestorven aan een hartaanval, waarschijnlijk veroorzaakt door zijn overmatig drugsgebruik.

Zo 15 nov 2015

Bij ons kunt u nu via de GRATIS BCM Request app uw verzoekjes aanvragen.

Wij doen ons werk en u bepaald de muziek !

U dient u verzoeken in via de app 

en onze BCM muziekcomputer vervult u wensen !!

Za 14 nov 2015

Vr 13 nov 2015

Gouverneur Blond wint goud in Europa's belangrijkste biercompetitie

De gouden EUROPEAN BEER STAR is tijdens de Brau Beviale in Neurenberg in de categorie Belgian-Style Blond Ale toegekend aan Gouverneur Blond, een speciaalbier van Lindeboom Bierbrouwerij  uit Neer. Ontvangst van de gouden plak van de European Beer Star voor een Nederlands bier is een zeldzaamheid. De  prestigieuzeonderscheiding wordt uitgereikt aan brouwerijen over de gehele wereld die het brouwen tot kunst hebben verheven. Toekenning van de internationaal gewaardeerde titel is bijzonder en eervol.

European Beer Star

De European Beer Star contest wordt beschouwd als de Champions League van de internationale brouwerswereld. De jury beoordeelde in editie twaalf van de Beer Star Award 55 erkende biercategorieën, uit 45 landen van alle werelddelen. Er zijn in totaal in alle categorieën 1.957 verschillende bieren, 41% uit Duitsland en 59% uit andere landen, voorgedragen. Goud is voor de brouwerij met het authentieke speciaalbier met de meest indrukwekkende smaak en kwaliteit in de criteria van dat specifieke biertype.

Jury

De jury bestaat in totaal uit 115 meesterbrouwers, biersommeliers en erkende bierkenners uit 27 landen. Zij proeven en beoordelen twee dagen achtereen in een blind-bierproeverij de specifieke kenmerken van de betreffende biersoort. De jury beoordeelt op basis van zintuiglijke criteria ieder speciaalbier op de optische indruk, de schuimkraag, de geur en bovenal de smaak.

Gouverneur Blond

Gouverneur Blond is het blonde, bovengistende speciaalbier uit het assortiment van zes Gouverneur bieren van de Limburgse Lindeboom Bierbrouwerij. Een bovengistend speciaalbier, gebrouwen van eersteklas mout, met een subtiele dosering Tettnanger- en Cascadehop en kristalhelder water uit eigen bron. Gouverneur Blond is door de internationale jury met goud bekroond om de volle smaak, de subtiele bitterheid en de fruitige afdronk.Gaer nao Naer wenst de mensen van 't Bier van Hier , die OOK dit resultaat hebben gehaald van harte proficiat !!!!!!!!!!!!!

Do 12 nov 2015

Sinterklaas trakteert! Speciaal dankzij de Sint kunt u t/m woensdag 18 november gebruik maken van onze 15% en 10% kortingsbonnen. Iedere kortingsbon is geldig op 1 artikel naar keuze.

Op vertoon van de kortingsbon 

(afgedrukt of per telefoon) ontvangt u de korting.

Opgelet de komende 3 zondagen zijn onze deuren geopend. 

Zondag 15 november 

Zondag 22 november

Zondag 29 november 

Zijn we geopend van 11.00 – 16.30!

Top 1 Toys Coenen net even meer net even anders!

Di 10 nov 2015

Zaterdag is het Disco, Soul & Funk avond bij Café Otje! 

Nog geen plannen? Zorg dat je erbij bent!

Ma 09 nov 2015

Zo 08 nov 2015

Za 07 nov 2015

Vr 06 nov 2015

Zij staan garant voor kwaliteitsvlees en het ambachtelijk bewerken 

van wild en gevogelte tot heerlijke producten.

Onderstaande winkelwagen,  kunt u vanaf gisteren , 

elke Donderdag van 13.30-17.00 uur bezoeken op het Kerkplein in Neer.

Welkom bij Poelier CrinsPoelier Crins, al 30 jaar 

een begrip in Midden-Limburg.

Ons uitgebreide assortiment geeft u veel mogelijkheden of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecue, gourmet of gewoon en heerlijk stukje vlees. 

Kom eens naar de markt of bezoek onze winkel in Roggel en laat u verrassen.

Onze toonbank wordt dagelijks gevuld met heerlijke producten uit eigen keuken.Mocht u nog vragen hebben of heeft u niet gevonden wat u zocht, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Tot ziens!

 

Poelier Crins

Do 05 nov 2015

HIER DOEN WE HET VOOR;

Lieve medemensen

Klik op de foto hiernaast, 

voor steeds nieuwe aanbiedingen !!

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de liefdevolle verzorging en de mogelijkheid, die jullie onze mam Lieske en haar oudste kleinkind Hetty en Ralf met twee pasgeboren dochters in bijzonder, aangeboden hebben. Het was n schitterend en emotioneel gebeuren voor ons allen.Dit gebeuren voelt als iets, " hoe langer t geleden is, hoe dichterbij t besef van dit gebeuren bij je binnenkomt".

Het voelde als iets unieks voor ons en wij zijn heel blij en verheugd dat jullie dit hebben verwezenlijk. De familie wil ten eerste de persoon die de wensambulance mogelijk heeft gemaakt bedanken en zeker ook allen vrijwilligers van de wensambulance en specifiek onze vrijwilligers, Harrie, Caroline en Joyce jullie deden t super, hartelijk dank voor de liefde en warme verzorging van ons mam Lieske.

Wo 04 nov 2015

Wilt u de vrijwilligers van wensambulance Limburg doneren ????????????????Klik hiernaast en kijk wat er mogelijk is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nico Janssen wordt gehuldigd door een afgevaardigde van het bondsbestuur van de Midden Limburgse Biljartbond voor zijn 40 jarig lidmaatschap.

Tevens werd Nico dit jaar ook clubkampioen bij de biljartvereniging Maneslust, hierbij ontvangt hij de wisseltrofee met een mooie bos bloemen uit de handen van Wim Sijbers.

 gr  Geert

Di 03 nov 2015

Afgelopen weekend heeft Jill Kuijpers deelgenomen aan het JIM in het Mecc in Maastricht.

Voor de Marli Hommel Art Prijs, Euregio Kür Z2 , behaalde Jill een wel verdiende 6de plaats.

Klik op de foto hiernaast 

voor een mooie video opname !

Ma 02 nov 2015

Vandaag wordt Graad Schreurs 86 jaar.

Traditie getrouw ging ook dit jaar een delegatie van de Bussen Schutten Graad feliciteren.

 Wilt u ook feliciteren dan kan dit via :

      bijroeven@home.nl

Zo 01 nov 2015

Binnenkort zullen wij u via Neers Nieuws 

alle deelnemers voorstellen !!