Bezoekers schrijven oktober 2014

31 okt 2014

Trouwplannen? 

Op zondag 9 november a.s. organiseert Baexheimerhof een schitterende bruidsbeurs met bruidsmodeshows.

SalonShop zal hierbij de kapsels en make-up van de bruidjes verzorgen en het totaalplaatje helemaal af maken!Naast bruidsmode kunnen aanstaande bruidsparen en betrokkenen zich komen oriënteren op vele zaken die met trouwen te maken hebben: o.a. trouwringen, haarstyling, bloemen, catering, fotografie, muziek, ballondecoratie, bruidstaarten.

Graag nodigen we belangstellenden uit in Baexheimerhof op zondag 9 november, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Om 12.00 en om 14.00 uur zullen de modeshows plaatsvinden.

De entree bedraagt 10 euro, kaarten verkrijgbaar bij Bruidsmode Exklusief - Maasbree, Salonshop – Neer, Silvrants Edelsmid – Baarlo, Love 4 Light Huwelijksfotografie – Swalmen, Baexheimerhof – Baexem. Een welkomstdrankje en een goodiebag met leuke inhoud zijn inbegrepen.

30 okt 2014

ATELIER "IN ’T VENNE"

Herfst en Kerstworkshops 2014

Heb je in deze tijd van het jaar weer zin om gezellig, samen met anderen, vrienden/vriendinnen of collega's creatief bezig te zijn en je  interieur te verfraaien met je zelfgemaakte decoraties? 

Vanaf 3 november starten de workshops in ’t Atelier in ’t Venne.

Deze zullen in de maanden november en december geheel in het teken staan van de herfst en Kerst. Er zal worden gewerkt met groepen van 4 tot maximaal 10 personen. Het is ook mogelijk met een grotere groep  deel te nemen (teambuilding/vrijgezellendag). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Al het benodigde materiaal, koffie, thee, fris is natuurlijk inbegrepen!!

De workshops zijn te reserveren op maandag t/m donderdag vanaf 19.30 u. Op vrijdag is het ook mogelijk ’s middags een workshops te volgen vanaf13.30 u. De workshops duren ±2½ uur.

Wil je graag aansluiten bij een workshop, met een groepje een datum reserveren, of heb je nog vragen dan kun je altijd een mailtje sturen naar gmjjanssen@hetnet.nl

of even een sms of whatsapp bericht achterlaten. Mijn nummer is 0651137409

Misschien tot gauw,

Groetjes, Germi Janssen

Venne 2

6086 RJ Neer

29 okt 2014

Back to the 80ths night

Met onze dj Pascal gaan we terug in de tijd 

met de beste uit de 80THS

verzoekjes altijd mogelijk!

voor degene die een dansje wil wagen 

is er natuurlijk plaats gemaakt !

see you at the 80ths party

28 okt 2014

Op zaterdag 29 november houden we speciaal voor de oude(re) jongeren onder ons een Classic Rock Night in de bar bij Sjaen. Dus deze keer knallen eens geen dikke vette house beats uit de speakers, maar alleen de beste Rock klassiekers uit de jaren 70 en 80 !! Speciaal voor deze avond komt DE Classic Rock band uit de Achterhoek naar Sjaen toe; namelijk THE MARSHALLS (bekend van o.a. Zwarte Cross, Hokersweekend, voorprogramma Normaal) Deze band heeft voornamelijk nummers uit de jaren 70 en 80 op het repertoire staan van o.a. Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Van Halen, Golden Earring en natuurlijk ook AC/DC, waarmee The Marshalls tot ver buiten de provinciegrenzen furore maakt. Voor meer info, filmpjes kijk opwww.the-marshalls.nl

Dus voor alle liefhebbers van Classic Rock muziek, kom zaterdag 29 november naar de bar bij Sjaen voor een oer gezellig, ouderwetse Classic Rock Night. Voor, in de pauze en na afloop zal Dj Tinus de muziek voor zijn rekening nemen met de beste hits EN clips uit de jaren 70/80.

 

De entree bedraagt 3 euro inclusief bewaakte garderobe. De bar is vanaf 21.00 uur geopend en de band start om 22.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent !!

 

Like ons ook op facebook en blijf zo altijd op de hoogte voor als er weer wat te doen is in café of bar !! www.facebook.com/sjaentoedem

Geen facebook ? Check geregeld onze website www.sjaen.nl (binnenkort komt er een geheel nieuwe site !!)

27 okt 2014

                                                        

Trouwen, vergaderen of een andere activiteit organiseren?

Neem contact op met 0475-594068 en vraag naar de mogelijkheden.

Verder beschikken wij ook over een beamer met scherm.

Onze nieuwe menukaart staat nu ook online!

Klik op onderstaande foto voor onze menu's !!!

 

25 okt 2014

Wir sind fertig! Vandaag is het zover... 

DAS OKTOBERFEST! 

Toeter Thijs, Heino en natuurlijk wij zelf zijn er klaar voor! Bis gleich ab 9:00 uhr! 

                       

Jajaaaaa de eerste tirolermeisjes sind fertig voor vandaag ! Tot Straks !

Aan de Napoleonsweg 4 in Naer !!!!!!!!!!!

24 okt 2014

                                                                     

Morgen 25 en Zondag 26 oktober exposeren twaalf kunstenaars 

op Camping ‘De ROOËJBES’ in Neer. Onder de exposanten bevinden zich gerenommeerde kunstenaars en jong talent. 

De verschillende stijlen die tentoongesteld worden zijn onder andere; fotografie, schilderkunst, glas, brons, abstract, trash art en keramiek. Naast de sfeervolle camping wordt er ook in de ambachtelijke smederij geëxposeerd, dit geeft het evenement een uniek en speciaal karakter.De deelnemende kunstenaars zijn: Eef Augustinus, Ayfa van Oeteren, Maarten Bouman, Thea Houben, Tanja Webbers, Wilma Vermeij-Lakké, Detlef Tanz, Martina Zilles, Wiel Heemskerk, Rina de Corti, Monique Bruls en Miriam Severijns.

 

U bent op beide dagen van harte welkom van 11.00 uur toto 18.00 uur 

op Brumholt 15 te Neer, entree is gratis.

Meer informatie: 0475494570

23 okt 2014

Zaterdag 25 Oktober Live on stage in de bar !! 

The BeatBrotherz !!!

22 okt 2014

A.s. zaterdag 25 oktober: DAS OKTOBERFEST! 

Aan pullen bier, bratwurst en sauerkraut geen gebrek.

 Kom zaterdag (in lederhosen is natuurlijk het leukst) naar Cafe Otje! Vanaf 9:00 uur begint het programma al voor de echte die-hards en we feesten door tot in de late uurtjes! Party Ohne Ende @ Cafe Otje. BIS SAMSTAG!!! 

Toeter Thijs zal aanstaande zaterdag tijdens het Oktoberfest twee keer een spetterend optreden geven! Be there!!!

Klik op de bovenstaande foto en maak nu al kennis met Toeter Thijs

21 okt 2014

20 okt 2014

                                                        

Beeren Plantproducts heeft hart voor personeel en bezoekers

Beeren Plantproducts heeft een automatische externe defibrillator (AED) aangeschaft, die goede diensten kan bewijzen bij plotseling optredende hartritmestoornissen. Met een defibrillator kan met behulp van elektrische schokken het hart weer op gang worden gebracht. Gewone hartmassage werkt namelijk niet of onvoldoende in zeventig procent van de gevallen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de overlevingskansen bij een hartstilstand zeer aanzienlijk zijn mits alert wordt gehandeld. Met een eigen defibrillator hoeft niet te worden gewacht op een ambulance, die enige tijd nodig heeft voor hij ter plaatse is. De dichtstbijzijnde AED hangt op dit moment drie kilometer van het bedrijf af.

Toen John Beeren besloot zo'n apparaat aan te schaffen ontstond al gauw het idee ook aanpalende bedrijven en buurtgenoten ervan te laten profiteren. Alle medewerkers van Beeren Plantproducts en de bedrijfshulpverleners van de omliggende bedrijven hebben allemaal een training gevolgd, zodat ze goed met het apparaat overweg kunnen. Maar Beeren Plantproducts heeft ook buurtgenoten uitgenodigd mee te doen aan deze training.In het kader van het lokaal gezondheidsbeleid heeft de gemeenteraad Leudal uitgesproken dat er een dekkend netwerk van AED’s moet komen binnen de gemeente, inclusief een netwerk van vrijwilligers. Het netwerk heeft als passende naam “Hart voor Leudal”. De AED en de vrijwilligers van Beeren Plantproducts zijn hier ook bij aangesloten.

John Beeren: "Hopelijk hebben we de defibrillator nooit nodig, maar in geval van nood kunnen alle bedrijfshulpverleners van de omliggende bedrijven én omwonenden een beroep doen op dit apparaat.” John Beeren wijst erop dat het buitengebied van Neer een stukje veiliger is geworden.

19 okt 2014

Op 25 en 26 oktober exposeren twaalf kunstenaars op Camping ‘De ROOËJBES’ in Neer. Onder de exposanten bevinden zich gerenommeerde kunstenaars en jong talent. 

De verschillende stijlen die tentoongesteld worden zijn onder andere; fotografie, schilderkunst, glas, brons, abstract, trash art en keramiek. Naast de sfeervolle camping wordt er ook in de ambachtelijke smederij geëxposeerd, dit geeft het evenement een uniek en speciaal karakter.De deelnemende kunstenaars zijn: Eef Augustinus, Ayfa van Oeteren, Maarten Bouman, Thea Houben, Tanja Webbers, Wilma Vermeij-Lakké, Detlef Tanz, Martina Zilles, Wiel Heemskerk, Rina de Corti, Monique Bruls en Miriam Severijns.

 

U bent van harte welkom van 11.00 uur toto 18.00 uur op Brumholt 15 te Neer, entree is gratis.

Meer informatie: 0475494570

18 okt 2014

                                                                    

Wij nodigen U allen uit voor morgen op het :

17 okt 2014

16 okt 2014

Restantenmarkt, 

Zaterdag 18 & Zondag 19 oktober

Za 10.00-16.30 uur

Zo 11.00-17.00 uur 

dus pak uw voordeel!

Tijdens de herfstmarkt 

2014 in Roggel

Bekijk hem op 

           www.top1toyscoenen.nl

Of : klik op de foto hiernaast !!!!

15 okt 2014

Noteer deze alvast in je agenda:

zaterdag 22 november

Chewy and the Locals

de verrassing van de dorpsfeesten 2014 Biej Mieke

live op de planken in het café

De nieuwe folder is uit! 

14 okt 2014

Beste lezers van Gaer Nao Naer, 

Elk jaar zijn wij een weekje gesloten met de Vastelaovendj en ook met de herfstvakantie. Hierbij laat ik u alvast weten dat het volgende week herfstvakantie is en dat wij dan dus gesloten zijn. Op dinsdag 28 oktober staan wij weer voor u klaar.Speciaal voor de lezers van :

Gaer Nao Naer hebben wij deze week een aanbieding:

Als u voor donderdag (16-10-2014) 18.00 uw bestelling telefonisch of in de winkel doorgeeft krijgt u 

10% korting op één vlaai naar keuze. 

(afhalen vrijdag 17 of zaterdag 18 oktober 2014). Vermeld wel even dat u voor de Gaer Nao Naer aanbieding gaat.

Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe!

Christine de Echte Bakker en medewerkers

13 okt 2014

Najaarsconcert 2014 Zaterdag 18 oktober 2014

Gemeenschapshuis In d’n Haammaeker Neer

Op zaterdag 18 oktober organiseert Zangvereniging Maas- en Neergalm in gemeenschapshuis “In d’n Haammaeker” aan de Hoogstraat in Neer het traditioneel najaarsconcert.

Behalve Zangvereniging Maas- en Neergalm, dat onder leiding staat van Sylvia 

Berghs en begeleid wordt door Jean-Pierre Steijvers, zullen het Chevremonts 

Mannenkoor 1912 uit Kerkrade en Astens Mannenkoor  voor het voetlicht treden. Verder zal Ellen Valkenburg, samen met Maas- en Neergalm in enkele stukken de solo voor haar rekening nemen.

Op het programma staan maar liefst 25 liederen, die een mooie afspiegeling zijn van het gevarieerd repertoire van de drie mannenkoren. Ze zingen daarbij nummers in verschillende talen.

Tijdens dit najaarsconcert willen de koren tonen dat zij een frisse, moderne muzikale weg en variatie in hun repertoire niet schuwen. 

Na afloop is er nog een gezellig samenzijn, waarbij volop gelegenheid is om het gezamenlijk “Thekezingen” te beoefenen.  Iedereen is van harte welkom.

Het gratis toegankelijke concert begint om 20.00 uur.

12 okt 2014

Aankomende dinsdag gaat onze nieuwe kaart in gang met onder andere diverse wildgerechten.

Afgelopen zomer hebben Leon en Mieke Jeurninck besloten om te stoppen met de slagerij. 

Wij willen nogmaals beide bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

Heeft u hem al gespot? onze nieuwe flyer.

Wij willen u graag voor stellen aan onze nieuwe huisslager, Slagerij Rutten uit Panningen.

Ruim 80 jaar het slagersvak & dat 4 generaties lang Graag tot snel!

Klik op logo hiernaast en bekijk de historie van slagerij Rutten.

11 okt 2014

Eindelijk  !! 

Het is weer weekend. 

vanavond is het 90'S PARTY bij Cafe Otje. 

Met de allerleukste plaatjes van "vroeger"!! 

Be there! Aan de Napoleonsweg 4 in Naer

10 okt 2014

                                                   

Morgen is weer de jaarlijkse zoenen actie

van Jong Nederland Neer.

De Neerse jeugd komt vanaf 10.00 uur bij u aan de deur 

met deze overheerlijke zoenen!

                                               

Voor €2,50 krijgt u maar liefst 12 zoenen! Bent u niet thuis en wilt u toch graag een doosje kopen?

GEEN PROBLEEM !! 

Loop even binnen bij het patronaat aan de Leudalweg.

09 okt 2014

Het Oktoberfest staat voor de deur!

Zaterdag 25 oktober is het vanaf 9 uur 's morgens

tot in de late uurtjes Oktoberfestparty bij Cafe Otje! 

Toeter Thijs komt langs om op te treden en pullen bier,

 zuurkool en braadworsten hebben we genoeg!!

U bent allen welkom aan de Nap.weg 4 in Naer

08 okt 2014

07 okt 2014

En de winnaar van de "Tour de Rooëjbes" wisselbeker is dit jaar voor ...

De nieuwe MTB-tak binnen 't Naers Peloton: 

Edwin van Pol, Ron Bongers, Bart Bessems, Wim Keiren 

Gekozen snelheid 28,8 km/u 

Gereden snelheid 29,2 km/u 

Door het gras, over een bruggetje, niet de snelste maar wel de mooiste route. De nieuwe MTB-tak binnen 't Naers Peloton kenmerkt zich door gezelligheid te combineren met af en toe een aardige prestatie weg te zetten. Heren PROFICIAT !!!

Poedelprijs: Jos Vestjens die als enige lek heeft gereden. 

 

Dé Pomp gesponsord, door Ger Beurskens, is dit jaar voor Pierre Claessen, fietst altijd met heel veel plezier en gaat voor een klimmetje niet aan de kant

06 okt 2014

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Blazers Solisten en Ensembles te Utrecht is zaterdagavond Loes Geelen met 92 punten Nederlands Kampioen geworden in de 1edivisie.

Op bugel vertolkte ze op magistrale wijze het werk Two Faces van Gilles Rocha. En dat leverde haar de Nederlandse titel op. Een topprestatie.

Groeten, Erik Seuren

GAER NAO NAER wenst Loes van harte proficiat met dit succes !

05 okt 2014

Bedrijvenvereniging Leudal Centraal opgericht

En Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen van start

Op dinsdag 30 september jl. vond de oprichtingsbijeenkomst plaats van de nieuwe bedrijvenvereniging Leudal Centraal in het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen. Ondernemers op de bedrijventerreinen in Leudal die nog niet georganiseerd zijn, gaan zich verenigen. Het eerste project dat opgepakt gaat worden is het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Een tiental ondernemers op de bedrijventerreinen die hiervoor waren uitgenodigd door collega-ondernemers waren aanwezig evenals vertegenwoordigers van politie, brandweer, OML, MKB Nederland en de gemeente.

Bedrijvenvereniging Leudal Centraal

In navolging van de ondernemers op de bedrijventerreinen in Haelen en Ittervoort wordt voor de overige bedrijventerreinen in Leudal een gezamenlijke bedrijvenvereniging opgericht: Leudal Centraal. Vertegenwoordigers van de bedrijventerreinen in Kelpen-Oler, Heythuysen (Arenbos en Op den Koek) en Roggel (Laak) tekenden een intentieovereenkomst. Opzet is om per 1 januari 2015 de vereniging officieel op te richten.

Ondernemers van de bedrijventerreinen Soerendonck en Heldenseweg (Neer) en St. Antoniusstraat (Baexem) worden opgeroepen om alsnog mee te gaan doen.

6 maal slim ondernemen

Onder het motto “6 maal slim ondernemen” levert dit ondernemers de volgende voordelen op:

1.      Inkoopvoordelen door collectiviteit.

2.      Bijeenkomsten met  collega-ondernemers.

3.      Gezamenlijke projecten ter verbetering van de openbare ruimte.

4.      Samen beslissen over de besteding van de gelden van de vereniging.

5.      Belangenbehartiging bij de gemeente.

6.      Communicatiemogelijkheden.

 

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

In het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) werken politie, brandweer, ondernemers en gemeente samen aan veiligheid op de bedrijventerreinen. Er wordt een enquête uitgevoerd en een dag- en avondschouw worden gehouden om de huidige situatie in beeld te brengen. Verbetermaatregelen worden geformuleerd en uitgevoerd. Dit moet uitmonden in een certificering. Het certificaat heeft telkens een geldigheidsperiode van twee jaar waarna een nieuwe audit plaatsvindt. Met het certificaat is het in veel gevallen mogelijk korting te bedingen op gerelateerde verzekeringspremies.

Vertegenwoordigers van de bedrijventerreinen in Kelpen-Oler, Heythuysen (Arenbos en Op den Kouk) en Roggel (Laak), politie, brandweer, OML, gemeente en MKB Nederland tekenden een intentieovereenkomst. Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst plaats. Streven is om in het voorjaar de genoemde bedrijventerreinen gecertificeerd te hebben.

Ondernemers van de bedrijventerreinen Soerendonck en Heldenseweg (Neer) en St. Antoniusstraat (Baexem) worden opgeroepen om alsnog mee te gaan doen.

Reacties

Marc Dijkstra (Drukkerij Hub Tonnaer), gevestigd op het bedrijventerrein in Kelpen-Oler: “Samen kom je verder dan alleen”.

Lilian Teeuwen (Allerhande), gevestigd op het bedrijventerrein Laak in Roggel: “Ik onderstreep het belang van de bedrijvenvereniging: Samen staan we sterk”

Hans van Daal (Van Daal Engineering), gevestigd op bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen: “Een bedrijvenvereniging biedt voor de MKB-er een platform voor verbetering van de inrichting/ontwikkeling van de bedrijventerreinen! Ook zijn er zowel zakelijk als sociaal kansen en voordelen te behalen.“

Piet Verlinden, wethouder economische zaken van Leudal: “Als gemeente ondersteunen wij platforms waar ondernemers kunnen samenwerken om zo de aantrekkelijkheid van Leudal als vestigingsgebied te bevorderen. Dit initiatief is daar een prima voorbeeld van en kan rekenen op onze steun.”

Lid worden?

Enthousiast geworden en wilt u lid worden van de bedrijvenvereniging Leudal Centraal?

Stuur een email met uw bedrijfsgegevens naar OML via info@oml.nl.

Of neem contact op met Bas Schinck, gemeente Leudal via (b.schinck@leudal.nl / 0475-859000) of Maarten Mertens, OML via (mertens.m@oml.nl / 0475-426265).

04 okt 2014

Welkom in de molens in Leudal tijdens 

de Limburgse Molendag 2014

Tijdens de Limburgse Molendag op zondag 5 oktober 2014 zijn bijna alle molens in Leudal geopend. De meeste molens zijn in werking, met op enkele molens extra activiteiten. De molenaars nodigen u van harte welkom.

Informatie over de Leudalmolens: www.leumolen.nl/leudalmolens, www.waterradmolens.nl en www.wegbergermuehlen-leudalmolens.eu.

 

De Welvaart, Molenweg 3 in Horn

Wind- en motormaalderij Sint Petrus, Nijken 24 in Roggel

Sint Antonius, Sint Antoniusstraat 32 in Heythuysen

Aurora-molen, Rijksweg 26a in Baexem

Friedesse molen, Eiland 1 in Neer

Leumolen, Leumolen 3 in Nunhem

Grathemermolen, Brugstraat 13 in Grathem

Uffelse Molen, Uffelsestraat 5 in Haler-Uffelsen

Molen De Hoop in Horn, de Schouwsmolen in Ittervoort en de Armenmolen in Neeritter zijn op 5 oktober gesloten.

In de molens is de nieuwe brochure “ Molens zonder Grenzen” over de molens binnen de gemeenten Leudal en Stadt Wegberg verkrijgbaar.

03 okt 2014

Zondag 5 oktober in het café: 

OAPE NAERSE MEXKAMPIOENSJAPPE !! 

Noteer ook alvast in uw agenda; 

Zondag 19 oktober:

 

Het jaarlijkse Oktoberfest in het café !!

02 okt 2014

A.s. zaterdag is er bij Café Otje Disco & Soul Party! 

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u voor uw bankzaken een beroep 

op ons kunt doen. 

Waar en wanneer u dat wilt. Een groot deel van uw bankzaken kunt u direct 

zelf online of via uw mobiel regelen. Naast onze digitale dienstverlening 

blijven we voor klanten die daar behoefte aan hebben echter ook letterlijk dichtbij.

Seniorenadviseurs bij u in het dorp

Deze behoefte leeft met name bij onze oudere klanten. Daarom hebben wij speciaal voor deze klanten seniorenadviseurs: een persoonlijk aanspreekpunt voor senioren. 

Rabobank in de buurt

DJ Sjeng zal deze avond de muziek verzorgen. 

Let the party begin!

U bent allen welkom 

aan de Napoleonsweg 4 in Neer

 

01 okt 2014

Twee van deze adviseurs, Chris Rijks en Marion Donders, nemen regelmatig zitting bij u in het dorp. U kunt hen hier bezoeken om uw bankzaken te bespreken. Ze leveren echter geen contant geld.

Overzicht data

De eerstvolgende zitting in Neer is op 21 oktober.

Noteer de datum alvast op uw kalender:

Neer, Gemeenschapshuis – dinsdag 21 oktober van  13.30 – 15.30

uur    (elke 3e dinsdag van de maand)

Chris en Marion heten u van harte welkom!

 

 

Overzicht zitting Neer op datum:

Dinsdag 21 oktober

Dinsdag 18 november

Dinsdag 16 december

Dinsdag 20 januari 2015

Woensdag 18-02-15 (vanwege carnaval 1 dag verplaatst)

Dinsdag 17 maart 2015

Dinsdag 21 april 2015

Dinsdag 19 mei 2015

Dinsdag 16 juni 2015

Gaer nao Naer zal U tijdig via de Nieuws pagina

op de hoogte houden !!!