PRIKBORD

Za 28 mei 2022

Oppe Groos 2022

Datum: 5 juni 2022

Tijd: 14.00 tot 20.00

Locatie: Café Sjrake,

Kleine Laak 30, Roggel

Na een pauze van twee jaar mag het weer. Op 5 juni vindt Oppe Groos 2022 plaats, een klein, afwisselend muziekfestival dat door bigband Xpero wordt georganiseerd in de gezellige tuin bij café Sjrake te Roggel. De muziek wordt achtereenvolgens verzorgd door Xpero, een bigband die hedendaagse en al wat oudere bigbandmuziek brengt af en toe als begeleiding van gezongen nummers. Stanford, een vijfkoppige formatie die een mix van rock, soul, funk en blues ten gehore brengt. The New Connection bigband, die een mooie kleur en warme sound geeft aan herkenbare bigbandmuziek. En tot slot Hey Barry, een tribute band die de onverwoestbare hits en andere muziek van Golden Earring zal laten klinken. We willen graag iedereen welkom heten op Oppe Groos, nog steeds een gratis festival.

Donderdag 12 mei 2022

Goedemorgen,

Mijn vriend en ik zijn op zoek naar iemand die (hopelijk nog) in Neer woont.

Tot een jaar geleden ongeveer woonde wij zelf in Neer, met onze herdershond.

De persoon die wij zoeken heeft in die tijd zijn interesse uitgesproken naar onze hond en mochten wij hem ooit "weg doen", hij hem eventueel zou willen overnemen.

Dit was toen niet aan de orde, maar ondertussen hebben we helaas de beslissing moeten maken een nieuw huisje te zoeken voor onze hond.

Deze meneer woont volgens ons op Hammermolen en heeft een Tibetaanse mastiff (hond) gehad.

We begrijpen dat het een gek verzoek is, maar mocht diegene zich aangesproken voelen met ons in contact te komen horen we het graag. Het email adres is sarahvanrosmalen@gmail.com

Bedankt alvast en vriendelijke groet,

Sarah van Rosmalen